Apartman LemaićČiovo Arbanija - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.309 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Čiovo Arbanija és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Az Apartment Lemaic Arbanija területén található, Ciovo szigetén, amelyet egy híd köti össze Trogir városával. A családi ház első emeletén helyezkedik el, külön bejárattal és 72 m2 nagy területtel rendelkezik. Két kétágyas szoba és egy szoba két ággyal, étkezővel, konyhával, fürdőszobával és erkéllyel rendelkezik. Az apartmanhoz tartozik egy keleti terasz is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, a Kastela-öbölre és Split városára, valamint egy nyugati, kisebb terasz, kültéri zuhannyal. Az apartman teljesen felszerelt 6 fő kényelmes tartózkodására. Légkondicionált, TV-vel és műholdas antennával, valamint internet-kapcsolat (Wi-Fi) használatával rendelkezik. A ház kb. 150 m-re a tengertől és 400 m-re a szupermarkettől. Saját parkolóval rendelkezik, ahol két parkolóhely áll a vendégek rendelkezésére. A ház déli oldala az olajfaligetekkel és a fenyőfákkal határos, így alkalmas pihenésre és élvezetre azok számára, akik békét és csendet akarnak a terasz árnyékában.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
- Az ágyneműt 7 naponta cseréljük hosszabb tartózkodás esetén, és szükség esetén gyakrabban. - Az ár tartalmazza a napi bérleti díjat, az idegenforgalmi adót, az ágyneműt, a törülközőket, a teljesen felszerelt konyhát edényekkel és poharakkal, vizet, elektromos áramot és gázt, légkondicionálást, vezeték nélküli internetet és parkolást. - Az előleg a megállapodás teljes árának 30% -a. Az előleg befizetésével pénzt utal be bankszámlára. A fennmaradó összeget a megállapodás teljes áráig érkezéskor fizetjük ki.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Élelmiszer: 400 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Posta: 3 km
  • Repülőtér: 11 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Körülbelül 3 km-re autóval vagy hajóval Trogir városa, amelynek UNESCO világörökségi listája az UNESCO szépségének és értékének köszönhető. Trogir kulturális és történelmi emlékekkel és kis utcákkal, valamint számos remekművel díszített művészeti gyűjteményekkel örömmel látogatja a látogatókat.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Lemaić
Dijana Petković Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Cseh, Szlovák, Lengyel,
Apartman Lemaić lista már megtekintette 26095 idők óta 15.02.2016.