Kőház House NinoBale - Isztria

kikiáltási ár Ft 13.152 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A House Nino Krmed faluban található, amely Bale településtől 7 km-re északkeletre található. A Bale–Smoljanci–Svetvinčenat megyei úton található. Bal mindössze 8 perces autóútra, Rovinj pedig 25 perces autóútra található. Ha a város zajától távol, de ugyanakkor a környező úti célokhoz elég közel keres szállást, ez a tökéletes választás az Ön számára. Bala legközelebbi strandja (Colone vagy San Polo) mindössze 13 km-re található autóval, a Cisterna strand pedig 16 km-re található. Az egész ház, kert, faszén és fatüzelésű grill az Ön rendelkezésére áll. Ideális szállás gyermekes családok és házi kedvencek számára. A ház jellegzetes isztriai stílusban épült, kőburkolatú. Ez a mi örökségünk, ezért különösen ragaszkodunk hozzá. Két hálószoba, nappali és konyha, fürdőszoba és fedett terasz található benne. A ház előtt egy bekerített udvar található, ahol nyugodtan lehet tartózkodni. Háziállatokat szívesen fogadunk! Rovinjban lakunk, és megbeszélés alapján érkezünk Krmedbe. Tiszteletben tartjuk a magánéletét

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előleg fizetés módját és összegét a foglaláskor egyeztetjük. A szokásos előleg a teljes ár 20%-a. A fennmaradó összeget készpénzben kell kifizetni az apartmanba érkezéskor. Három éjszakánál rövidebb tartózkodás esetén 30%-kal több kerül felszámításra. Szokásos érkezési idő 14:00 órától, indulás 10:00 óráig. A fentiektől eltérő érkezési és távozási időpont a házigazdával lehetőség szerint egyeztethető. Kérjük, tájékoztasson bennünket érkezésének tervezett időpontjáról, mert Rovinjban lakunk, és egy bizonyos időre van szükségünk, hogy személyesen üdvözöljük. Munkavégzés miatti akadályoztatás esetén érkezéskor megadjuk a szükséges instrukciókat a létesítménybe való belépéshez. A foglalási naptárt rendszeresen frissítjük!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Tisztelt Vendégeink, indokolt okok miatti meg nem érkezés esetén a lefoglalt érkezési időpont előtt 30 nappal lemondhatják az előleg 100%-os visszatérítésével. Ha az érkezés előtt 30 napon belül mondja le a lemondást, az előleget teljes egészében megtartjuk.
Távolságok
  • Tenger: 13 km
  • Strand: 13 km
  • Élelmiszer: 5 km
  • Étterem: 5 km
  • Orvos: 6 km
  • Gyógyszertár: 6 km
  • Bank: 6 km
  • Posta: 6 km
  • Benzinkút: 12 km
  • Buszmegálló: 20 km
  • Vasútállomás: 6 km
  • Repülőtér: 30 km
  • Marina: 20 km
  • Sport tevékenységek: 6 km
  • Disco club: 20 km
  • Kaszinó: 20 km
  • Nemzeti park: 22 km
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az apartman ára naponta értendő. Háziállat 10.00 eur/nap, érkezéskor fizetendő. A ház teljesen gépesített, klimatizált két készülékkel. Új konyha mosogatógéppel, indukciós főzéssel, sütővel, mikrohullámú sütővel. Az ár tartalmazza az ágyneműt, a lakásban használatos törölközőt, a klíma használatát, WIFI-t, a végtakarítást, az udvarban parkolóhelyet. A házban mosógép áll rendelkezésre. Babaágy kérésre ingyenes.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Kőház House Nino
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Szigetszentmiklós, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2023
Nino ház

A ház szép csendes helyen található, jól megközelíthető. Konyha, grillező és kert jól felszerelt. Tökéletesen tiszta hely, igényes ágynemű, kényelmes ágy. Számos gyönyörű hely és strand közelében található. A tulajdonos nagyon kedves és segítőkész. Köszönök mindent.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Sandra Miletić Reklám mivel 2012
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Üdvözlet! Sok éves bérbeadási tapasztalat, a vendégek elégedettségére való összpontosítás, a ház kiváló elhelyezkedése és a minőségbe való folyamatos befektetés indokolja, hogy bizalommal forduljon hozzánk. Örömünkre szolgál, hogy szállást biztosítunk Önnek egyik apartmanunkban gyönyörű Rovinjban való tartózkodása alatt, szeretettel várjuk érkezését!

Kőház House Nino lista már megtekintette 31066 idők óta 13.01.2019.