Nyaralóház SoleRab Barbat - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 14.071 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Rab Barbat és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Ez egy nemrég felújított 200 éves ház. Gyermekes családok számára is alkalmas. A terület kb. 80 m2 két emeleten. A földszinten van konyha, étkező, nappali, zuhanyzós fürdőszoba és kamra. Az emeleten két hálószoba és egy másik káddal felszerelt fürdőszoba található. Az egyik hálószoba franciaággyal rendelkezik 160x200 cm-rel. A második hálószoba (gyermekek hálószobája) emelt, 140x200 cm méretű ággyal rendelkezik (IKEA Stora ágy), és az ágy alatt egy kinyitható kanapé található. A gyermekek hálószobája játékokkal, kifestőkönyvekkel, ceruzákkal van felszerelve. A legközelebbi üzlet kb. 1 km-re található, és a legjobb, ha autóval vásárolsz. A legközelebbi strand kb. 500 m-re található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Legkorábbi bejelentkezés: 16:00 Kijelentkezés legkésőbb 12:00 óráig Amennyiben lehetséges a megadott érkezési és távozási dátumoktól való eltérés, a fogadó a lehetőségek szerint találkozik a vendégekkel. 4 éjszakánál rövidebb tartózkodások esetén az ár 30% -kal magasabb.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Belváros: 5 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A vendégek hozzáférhetnek a wifi-hez, a Smart TV-hez a Netflix és a Prime Video streaming szolgáltatásokkal, műholdas TV-vel, zongorával, légkondicionálóval, mosogatógéppel, mosógéppel, szárítóval, gáztűzhellyel, sütővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, kenyérpirítóval, vasaló és vasalódeszka, hajszárító, terasz, parkoló. Vannak alapvető fontosságú anyagok (só, cukor, olaj, ecet, mosogatógép és mosószerek, haj- és test sampon, kondicionáló, szappan, ágyneműk, törülközők).
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Sole
Jelena Hodak Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Nyaralóház Sole lista már megtekintette 6035 idők óta 29.06.2016.