Apartman JerkovićBaška Voda - Split régió

kikiáltási ár Ft 9.374 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Üdvözöljük a Baška Vodában! Apartmanunk Baška Voda központjában található. Az egész ház egy lakásként van berendezve, és teljes magánéletet biztosít. Ideális egy család számára. A ház teljesen fel lett újítva. Az emeleten egy hálószoba kis WC-vel, a földszinten pedig konyha, étkező és nappali található. A földszint részeként a teraszra nyíló udvarból álló kültéri rész, tágas fürdőszoba hidromasszázs kabinnal. A ház egy csendes utcában található, közel a templomhoz, és csak 1 percre van a tengertől és a gyönyörű strandtól. Kellemes időtöltést kívánunk ezen a gyönyörű helyen.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A vendégek érkezése szombaton 12:00 órakor, indulás szombaton 10:00 órakor. Az előleg az apartman árának 20%-a, melynek kifizetése a foglalást követően azonnal, a pénz címre történő utalásával történik. Éjszakák fizetése készpénzben érkezéskor.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 80 m
  • Élelmiszer: 70 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 100 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Bank: 90 m
  • Posta: 80 m
  • Marina: 50 m
  • Sport tevékenységek: 50 m
  • Disco club: 50 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
A lakáshoz tartozik egy parkoló, ami kb. 150 m-re van az apartmantól. A parkolás benne van az árban.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Jerković
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Prijedor, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Jerković, Augusztus 2016
Egyszerűen fogalmazva - Kitűnő

Apartman Jerkovic javasoljuk mindenkinek, függetlenül attól, hogy milyen típusú tevékenységek kedvelt tartózkodásuk alatt a nyaralás. Közel a lakásban a parttól, és minden alapvető szolgáltatás létesítmények egyszerűen lenyűgöző, és hála a fantasztikus helyen, a béke garantált, mivel a lakás található, egy kis, csendes utcában. Mi facinated előnyeit lakosztályok, kiváló berendezések és a közvetlenül a strand és a sétány. Család Jerkovic, kiváló házigazdák és nagyon profi szolgáltatást, ez lehetőséget reard őket, és kívánunk nekik boldog karácsonyi és újévi ünnepek a vágy, hogy a vendégek ismét a közeljövőben! Család Bakic, Prijedor

Ajánlott : éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm szépen!

Köszönöm szépen! Köszönöm a csodálatos megjegyzéseket a lakás és a házigazdák. Remélem a jövőben újra az érkezés. Ugyanakkor kívánok minden jót a karácsonyi ünnepek és sok egészséget, boldogságot és sikert az új évben! Üdvözlet!

Baške Vode, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Jerković, Július 2016
fantasztikus szállás

Üdvözlet elsősorban nagyon barátságos tulajdonosok a Škoda család Brcko. Mi már nyaraltunk ezekben az években a makarskai riviérán, és az első alkalommal Baska Voda vagy ilyen szép házat még. Gratulálok a dekoráció, a tisztaság és a hozzáférhetőség minden olyan tárgy, természetesen, és a strand a többi már csak jó minőségű. Ajánlás mindenkinek kezdve a fiatalokat, hogy nekünk, mint egy család, hogy mi volt a teljes kényeztetés. Mit látsz a képeken semmi ahhoz képest, amit látsz, amikor jön. Jól van, és remélem, hogy újra látlak.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm szépen!

Köszönöm szépen az ilyen szép megjegyzéseket! Örülünk, hogy jól érzik magukat a lakásunkban, hogy teljesítettük a kívánságát, mint az ügyfél, mert ez a célunk, és hogy jó minőségű szolgáltatást, különösen az első helyen hozzáállásunkat vendégeket, ahol vagyunk őszinte és barátságos a mi kapcsolatában a azt. Még egyszer köszönöm, és szeretnénk, hogy az emberek jönnek, és hogy ez a mi kis ház a tenger! Üdvözlet Baska Voda!

Ante Jerković Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Jerković lista már megtekintette 52712 idők óta 13.04.2015.