Apartman BlueKrk Baška - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.722 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Krk Baška és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Apartman Blue Baska található, egy csendes, napos részén Zarok, mindössze 1 km-re a központtól Baska. Kavicsos Vela strand, mindössze pár lépésre a lakásban. A lakás 2-4 fős. Alapvetően új és korszerűen berendezett apartman egy hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba és tágas terasz kilátással a tengerre. Fel van szerelve légkondicionálóval, műholdas TV-vel, síkképernyős, internet, mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző, grill, biztonságos, és más dolog, hogy megfeleljen az igényeinek minden vendég. Érkezés egy kisállat előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Amikor foglalás szükséges fizetni betét 30% -a teljes árat, a fennmaradó összeget kell fizetnie az érkezés napján. Check out 10 óráig az indulás napján, és bejelentkezés után 14 óráig a napon az érkezés. Háziállatok fizetett 7 € naponta, kötelező előzetes megállapodást. Való tartózkodás, 1, 2 vagy 3 napig, ára 30% -kal több! (Ebből 9. 7. -27. 8 nem lehet foglalni kevesebb, mint 7 nap) A légkondicionáló - légkondicionáló, műholdas televízió és internet benne van az árban! Fizetési - több banki devizaszámla (IBAN): HR0423600003116716998, SWIFT: ZABAHR2X
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 200 m
  • Repülőtér: 45 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Blue
Anja Harej Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Spanyol, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Egy fiatal, ambiciózus, mindenes ...

Apartman Blue lista már megtekintette 6145 idők óta 14.03.2016.