Apartmanok DinoKrk Baška - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.154 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Krk Baška és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Kedves Vendégeink, a DINO apartman, frissen felújított erkélyes apartman a tengertől 350 méterre, csendes utcában található. Néhány perc sétára található Krk sziget legszebb strandjától, a tengerparti sétánytól, a kerékpárutaktól és az érintetlen természettől. Üzletek, éttermek 250 méterre találhatók az apartmanoktól. 2 hálószoba (1. szoba franciaágy, 2. szoba egyszemélyes ágy). Az aktív pihenéshez felmászhatja a környező dombokat a "Hold-fennsíkra", a kijelölt ösvényen, és élvezheti a gyönyörű kilátást az egész Baška-öbölre és a környező szigetekre. Baška ideális hely azoknak, akik szeretnék élvezni a természeti szépséget és a csillagos eget. Kajak és SUP deszka azon vendégeinknek, akik szeretnék élvezni a tengert és kimenni a Baska melletti kis távoli strandokra. Egy hely, ahol madarak csiripelésével és mediterrán növények illatával élvezheti a békét és a természetet. Ha Ön az érintetlen természet szerelmese, vagy szeretne elmenekülni a város forgatagától és mindentől elszakadni, akkor itt vagyunk. ÜDVÖZÖLJÜK !!!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetési mód: 30% előleg fizetése foglaláskor, bankszámlára (kuna vagy deviza), a fennmaradó összeg kifizetése az érkezés napján készpénzben vagy néhány nappal az apartmanba érkezés előtt fiókot. Idegenforgalmi adót az ár nem tartalmaz. Érkezési idő: 14-17 óra Indulás: 10 óráig
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Visszatérítés lemondás esetén: érkezés előtt 60 nappal - érkezés előtt 30 nappal 100% visszatérítés - érkezés előtt 20 nappal 50% visszatérítés - 25% visszatérítés Az érkezés előtti 20 napon belül az előleg nem jár vissza, a A vendég átviheti a foglalást a következő ingyenes időpontra, vagy átruházhatja a következő évre szóló foglalást. Köszönöm, Tatjana Besic
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 900 m
  • Buszmegálló: 300 m
  • Repülőtér: 35 km
  • Marina: 15 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Új a kínálatban!!!! Kajak és Sup (stand up pandling) apartmanjaink minden vendégének. A 7 napnál tovább tartózkodó vendégek egy napra ingyenesen használhatják a kajakot vagy a supot. Rövidebb tartózkodás esetén a kajak vagy sup bérlési lehetőség felár ellenében lehetséges. Apartmanjaink kiváló helyen állnak azok számára, akik szeretnek kerékpározni, túrázni, hegymászni (Portafortuna), sétálni a környező hegyekben és a gyönyörű tengeri strandok felett. Távcső érintetlen természet, hegyek vagy felejthetetlen csillagos égbolt megtekintésére.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Dino
Tanja Bešić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Kedves Vendégeink! Szeretettel várjuk érkezését, és azt kívánjuk, hogy kellemes időtöltést apartmanjainkban töltsön, és ez az ünnep is szép emlékei között maradjon. Az apartmanokban való tartózkodása alatt az Ön rendelkezésére állunk. ÜDVÖZÖLJÜK ÉS ÉLVEZZÜK !!!!!

Apartmanok Dino lista már megtekintette 68651 idők óta 07.02.2020.