Nyaralóház MarijoIst - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 12.413 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Ist és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Nagyon szépen és funkcionálisan felszerelt apatman minden szükséges felszereléssel a minőségi és kellemes tartózkodáshoz. Az Ista szigetének nagyon szép és csendes helyén található, gyönyörű kilátással a szomszédos szigetekre, a kikötőre és a kikötésre. Távolság a dokkhoz 150m a strandtól 100m Az apartmanban nagy hűtőszekrény található, mélyen az élelmiszerekhez A 20 négyzetméteres terasz rendelkezik minden szükséges felszereléssel - egy asztallal, négy székkel és egy nyugágyakkal. A rövid lakásban mindent megtalál, amire szüksége van egy kellemes tartózkodáshoz.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglalás apartmanban - előre 30% A tartózkodás kifizetése - előre A szálláson felül napi 6 kuna, gyermekek 12 éves korig 0 kuna idegenforgalmi adó fizetése szükséges. Ideális érkezési idő szombaton vagy vasárnap. Ideális utazási idő szombat vagy vasárnap.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 70 m
  • Élelmiszer: 70 m
  • Étterem: 70 m
  • Orvos: 70 m
  • Bank: 60 m
  • Posta: 60 m
  • Marina: 200 m
  • Sport tevékenységek: 200 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Bízunk benne, hogy választani fogunk, és készek vagyunk fogadni Önt Zadarból Zadarba hajózhatunk - komppal (az utolsó megálló Mario lakás) komppal (első megálló Mario lakás) és Lošinjból komppal (negyedik állomás Mario lakás) Ha autóval érkezik, a sziget parkolója ingyenes. Amikor megérkezik, hívjon minket, amikor felszáll a hajóra így szállást szállíthat és gondoskodhat a szálláshelyről történő szállításról. Felhívjuk figyelmét, hogy a szigeten nincsenek autók. A bérleti díj mellett italokat és üdvözléseket is kínálunk. A tartózkodás ideje alatt közös ebéd van italokkal és süteményekkel Hajó bérelhető - megállapodás szerint Azt is szervezünk kirándulást a környező szigetekre - a megállapodás szerint Yacht charter.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Marijo
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Kutina, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2014
app Mary

Nagyon szépen díszített kb. Fantáziadús sok stílus. Közel a tenger, szép kilátást, a béke és a nyugalom. Solid strand, alkalmas minden korosztály számára. Ideális azoknak, akik nem szeretik a tömeget. Házigazdák barátságos és segítőkész. Javasoljuk, hogy mindenkinek.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Marijo Perušić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Úgy, mint a fogadó Apartments Mária Ist most egy kiváló minőségű tartózkodást gyönyörű lakás és a mi gyönyörű szigeten egy pohár üdvözlő egy vagy több együttes üléseket vacsora a szabadban. Abban a reményben, hogy lesz érdekelt a létesítmény köszönöm előre az érdeklődést. Üdvözlettel Mario Perusic

Nyaralóház Marijo lista már megtekintette 37667 idők óta 07.03.2014.