Apartman BazaBilice - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 5.423 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Bilice és a Sibenik környékén!
Detailed description

Az Apartment Baza egy csendes Bilice faluban található, Šibenik és a Krka Nemzeti Park között. Az apartman mérete 35 m2 és 18 m2 terasz. Hálószoba két összekapcsolható és elválasztható ággyal, teljesen felszerelt konyha (sütő, fagyasztó, mosógép) és egy nappali, két ággyal. A fürdőszoba tágas, és ingyenesen használható a mosógép. Az apartman légkondicionálóval, Wi-Fi-vel, TV-vel (műholdas, Smart TV) rendelkezik. Gyerekekkel érkező utazóágyat és etetőt kínálunk Önnek. Saját parkoló, nagy udvar és grillezési lehetőség áll rendelkezésre. Az udvar bekerített és elég nagy ahhoz, hogy játsszon, ha kisebb gyerekekkel érkezel. A strand és a kávézó, valamint játszótér 250 méterre van, 5 perc gyalog. Közel az autópálya.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalást előleg fizetése után visszaigazoljuk - a teljes ár 30% -a. Érkezési idő: 14 óra után Indulási idő: Legfeljebb 10 óra
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Kedves vendégeink, A lemondási szabályzatot a helyzethez igazítottuk, így Ön 7 nappal a megbeszélés időpontját megelőzően lemondhat 100% előleg fizetésével. Amennyiben az érkezés előtt 7 napon belül lemond, a befizetést teljes egészében megtartjuk. Ez a lemondási politika a világjárvány végének bejelentéséig érvényes.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 1.2 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Üdvözlő ital az árban. A parkolás ingyenes, mint a tengerparti parkolás. A mosógép és a légkondicionáló használata ingyenes. Promóciós anyagok, segítség és tippek az utazás megszervezéséhez.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Baza
Tanja Mikulandra Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Francia,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, gondoskodunk arról, hogy a lakásunkban tartózkodása a lehető legélvezetesebb legyen.

Apartman Baza lista már megtekintette 13703 idők óta 24.07.2016.