Apartmanok Lavanda DivonaBilice - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 7.187 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Bilice és a Sibenik környékén!
Detailed description

Art Lavanda apartmanok (kétszintes, 65m2) és Divona (40m2) található egy csendes helyen Podlukovnik, Bilice közel Sibenik, elég távol a város zajától, de mégis közel a Sibenik látványosságait. Ezek található 5 km-re az A1-es autópálya Split, 2 km-re a strandtól Banj, 4 km-re a központtól a Sibenik, 8 km-re a bevásárló központ Dalmare és 16 km-re a nemzeti park. Apartman Lavanda (4 fő) és a lakás Divona (2 fő 1) légkondicionált, erkélyes apartmanokat, ingyenes WIF és parkoló. A vendégek számára a rendelkezésére álló grill, ležanjke, jól felszerelt konyha és TV / SAT üdvözlő ital host. Ha szeretne egy igazi kis szünetet a mozgalmas életet, jó helyen. Üdvözöljük és kellemes tartózkodást lakások!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ahhoz, hogy erősítse meg a foglalást tartózkodás szükséges letétet fizetni összeg 30% a teljes költség. Kézhezvételét követően mennyi fizetést kap egy visszaigazolást, hogy az előleg befizetések és a lakás az Ön számára van fenntartva az egyeztetett időben és az elfogadott személyek száma. Felhívjuk figyelmét, hogy lemondás esetén, illetve módosítása a foglalás amíg előtt 42 nappal az érkezés időpontja díjmentesen a teljes összeg a foglalás. Adót nem tartalmazza. Érkezési idő 14:00 pm / indulás 10:00, vagy az összes forgalomképes
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 2 km
  • Strand: 2 km
  • Belváros: 4 km
  • Élelmiszer: 1.5 km
  • Étterem: 3 km
  • Orvos: 4 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Bank: 6 km
  • Posta: 4 km
  • Buszmegálló: 4 km
  • Repülőtér: 55 km
  • Nemzeti park: 16 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
A vendégek fogad egy üdvözlő ital és snack-helyi finomságokat. Vendégeink az Ön rendelkezésére bármilyen további kérdése és támogatást tartózkodásuk során a lakások.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Lavanda Divona
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Tachov, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Lavanda Divona, Július 2017
szép

A lakás elegáns, nagyon ötletesen és igényesen berendezett és díszített egy nagy veranda. A bérbeadó Ivan egy csodálatos, barátságos ember, a felesége Dašek is. Úgy fogadott bennünket, mint a régi barátok, mind azt mutatják, szórakoztat, és még meghívott minket egy születésnapi party, melyet szervezett barátaival, ének kedvenc dalom dalmát fényét. Sibenik szép esti séta-romantika. Csak nem szeretnék elhagyni

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Apartmanok Lavanda Divona

Kedves család Šmehlík, Köszönöm a csodálatos észrevételeit. Rendkívül elégedettek vagyunk, hogy jól érzik magukat, és, hogy magánál a jó emlékek. Reméljük ismét lesz a vendégek! Üdvözlet tőlünk (Ivo, Duska és Ivona)

Ivona Zani Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Még egy kicsit, a szüleim elvittek mindig, hol voltak a népdal és igazi dalmát szórakozás. Ez a rész még maradt bennem, valamint a pozitív és vidám szellem, amellyel nőttem fel. Bár én dolgozni és élni Zagreb, a szüleim, akik élnek Podlukovnik a jó házigazdák, mindenki kifejezni meleg fogadtatást és a fogadó, aki eljön hozzánk!

Apartmanok Lavanda Divona lista már megtekintette 7819 idők óta 27.02.2017.