Apartmanok ZupanovicSveti Filip i Jakov - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 10.863 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Nagyon jó 4/5
Detailed description

Teljesen berendezett apartmanok egy csendes részén a S. Fiilip és Jacob mellett található a tenger A létesítmény található, 10 perc sétára a központtól és 80 m séta a tengerparton.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Érkezési idő 12 óra, és az indulás ideje 09:00. De ha jön korábban, biztosítani fogjuk, parkoló és frissítőket. Plaza a közelben, pihenhetnek, miközben lakás nem kész belépni.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 900 m
  • Élelmiszer: 900 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 900 m
  • Gyógyszertár: 900 m
  • Bank: 1.5 km
  • Posta: 900 m
  • Benzinkút: 900 m
  • Buszmegálló: 1.5 km
  • Repülőtér: 35 km
  • Sport tevékenységek: 22 km
  • Disco club: 1.6 km
  • Kaszinó: 2 km
  • Nemzeti park: 10 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A környéken mindössze 200 méterre a lakások vannak teniszpályák, foci és park a gyermekek számára.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Zupanovic
Vendégértékelések
Nagyon jó 4/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Velký Borek, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Június 2022
Teljesen nagyszerű

A lakás egy régebbi, jó állapotú épületben található, nagyon tágas és praktikus kialakítású, hatalmas hűtő, rengeteg edény és szárító az erkélyen, funkcionális klíma. Az erkély tengerre néz és nagyon közel van a homokos strandhoz, max.100 méter. A háziasszony nagyon segítőkész, hajnali 5-re már el is szállásolt minket! A lakást gondozott kert veszi körül, teljes nyugalom. A déli erkélyekre csak egy napernyőt vagy napellenzőt tennék hozzá, hogy jobban ki lehessen használni, egyébként minden tökéletes.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Eger, Magyarország
Nagyon jó (4/5) Maradt A4, Augusztus 2019
Tengerre néző apartman

Az apartman a tengerhez közel található, tiszta, kényelmes. Az erkélyről csodálatos panoráma tárul elénk. A konyha felszereltsége átlagos. A háziak kedvesek, barátságosak, segítőkészek, nyugodt biztonságos környezetet biztosítanak. Mi évek óta vakációzunk itt.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Városnézés,
Zagreb, Horvátország
Közepesen (2/5) Maradt A4, Június 2019
Szerény apartman a strand közelében

A lakás közvetlenül a homokos strand felett fekszik, amely az egész városban a legnagyobb árnyékot nyújtja. Légkondicionálóval rendelkezik. A konyha meglehetősen rosszul felszerelt, a hűtőszekrény túl kicsi és nem sok étel elfér, egy kis fagyasztó, a hűtőszekrény ajtaján lévő polcot pedig selejtezték, így nem lehetett használni. A lakás rosszul volt tisztítva, különösen a fürdőszobát, amelyet használat előtt tisztítottunk meg, egy szekrény egy porral teli helyiségben. Az udvar nagy, de nincs tartalma, ezért nem használható.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm a részben konstruktív kritikát

A megjegyzésedből látom, hogy befogadják, de általában Sv. Philipnek és Jacobnak nem tetszett különösen a hely. Ami rendben van, de hadd válaszoljam megjegyzéseidet. Az apartman 3 csillagos, és erre a kategóriára van felszerelve. A konyha apartman jellegű, ami azt jelenti, hogy nincs felszerelve nagy fagyasztóval vagy sok készülékkel. De mindig ezt mondjuk, és megmutatjuk a képeinket, valamint a weboldalon található információkat. A hűtőszekrényben egy törött polc a korábbi vendégek gondatlansága, akiket rövid idő alatt nem lehet megjavítani, és akik még hibáról sem számoltak be. Az udvar mindig nagyon rendezett, kaszált, tele virággal, kis teknősök is vannak, amelyeket szabadon ültethetünk. Az udvaron grill, egy kis hinta gyermekek számára. Amit azonban nem tudunk egyetérteni, az a tény, hogy a lakást nem tisztították meg jól. Mint mindenki számára, nem mindegyikünk rendelkezik azonos kritériumokkal. De mintegy 15 éve működünk ebben a vállalkozásban, és soha nem volt panaszom a tisztaságról. Nem látom szerényen a problémát a megjegyzésben, de ez nem tűnik ki. Természetesen nagyon sajnáljuk, hogy nem voltál nagyon elégedett, és köszönöm a megjegyzését. A kommentár részben konstruktív kritikát tartalmaz, amelyen tovább lehet dolgozni.

Šime Županović Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Zupanovic lista már megtekintette 38408 idők óta 21.05.2017.