Apartmanok MiramarBiograd na Moru - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 6.963 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Üdvözöljük családunkban, teljesen és gondosan berendezett apartmanok a Biograd na Moru-i félsziget első sorában, gyönyörű kilátással! Családi házunk 5 perc sétára található a központtól és a strandtól, és még 1 percre sincs a ház előtt lévő bolttól, pékségtől, étteremtől és komptól. A ház tetején van egy nagy terasz, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerre, Pašman szigetére és a Pašman-csatornára, valamint lehetőség van napozásra és grillezésre. Minden apartmanban LED TV nemzetközi adásokkal, hajszárító, légkondicionálás és egyéb szükséges eszközök találhatók. Kérésre mosógép és vasaló is rendelkezésre áll. A teraszon két apartman osztozik.További részletek az alábbi kiegészítő tartalomban. Természetesen minden egyéb információért keress bátran!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Étkezés szervezésének lehetősége 13 eur/nap felár ellenében félpanziós ellátással, személyenként. Központi elhelyezkedésünk miatt a parkolás városi tulajdonban van, és heti 250 HRK vagy 60 HRK/nap díjazású. Ezzel a jeggyel Biograd egész területén lehet parkolni.20% előleg egy giro számlára és a fennmaradó összeg készpénzben, érkezéskor vagy megegyezés szerint. Bejelentkezés 12-13 óráig, kijelentkezés 10 óráig vagy megbeszélés szerint. Részletes információkért és az esetleges kedvezményekért forduljon hozzánk bizalommal.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Koronavírus vagy súlyos családi tragédia esetén az időpont áthelyezésre vagy törlésre kerül.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 20 m
  • Élelmiszer: 10 m
  • Étterem: 10 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Bank: 200 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 100 m
  • Buszmegálló: 300 m
  • Repülőtér: 28 km
  • Marina: 100 m
  • Sport tevékenységek: 500 m
  • Disco club: 1.5 km
  • Kaszinó: 1 km
  • Nemzeti park: 3 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A nehéz utazás után mindenkit szeretettel várunk igény szerint alkoholos vagy alkoholmentes jeges üdvözlőitallal, készséggel fogadunk, vendégül látunk, és természetesen segítünk mielőbb beilleszkedni és elkezdeni egy jól megérdemelt vakáció. Természetesen a halat a tengeren is eszik! Aznap kifogott friss halat is kínálunk, amit megtisztítunk és igény szerint megsütünk. A több mint 2 kilométernyi különböző strand mellett kedvezményes csónakbérlési lehetőséget is kínálunk (ha nincs jogosítvány, kapitánnyal is bérelhet hajót). Ezen kívül garantáljuk Önnek a legjobb árakat a Kornati-szigetekre szervezett kirándulásokhoz, az adrenalin motorcsónakkal való lovagláshoz vagy a tengerfenék megtekintéséhez félig tengeralattjáróval. Önálló kirándulásokra is vannak javaslataink. Kedvezményt adunk kerékpárok, robogók, elektromos mobil rollerek és quadok bérlésére is. Alapvetően bármit is szeretne, mindent megteszünk annak érdekében, hogy lehetővé tegyük az Ön számára.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Miramar
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Slovenske Konjice, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6, Április 2022
május 1-én Biogradban

Úgy döntöttünk, hogy május elsejére Biogradba megyünk, mivel éppen zajlott a Szlovén hétvége. Sok tevékenység és nagyszerű koncert volt. A lakás elhelyezkedése a lehető legjobb. Gyönyörű kilátás nyílik a tengerre a nap bármely szakában, és 30 méterre van a fő eseményektől. A bolt és a pékség a sarkon volt, és rengeteg étterem közül lehetett választani. Amint lépsz, úgymond kint vagy a főversenyen. Ami tetszett, hogy minden közel volt és kényelmes. A tulajdonos Miro szintén nagyon vendégszerető és segítőkész. Biztosan visszatérünk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kösz!

Örülök, hogy tetszett. Köszönöm és remélem még találkozunk!

zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6, Augusztus 2021
gyönyörű

Nagyszerű nyaralást töltöttünk itt. A ház elhelyezkedése valóban tökéletes, tengerre néző, közel van a strandhoz és mindenhez, amire szüksége van. A lakás rendkívül rendezett és tiszta volt, karbantartható és felújítható. A házigazdák nagyszerűek voltak, az elején egy itallal fogadtak minket, segítettek a szálláson, a parkolásban és minden kérdésünkben. Egy este friss halakkal kedveskedtünk. Minden ajánlást, és biztosan találkozunk jövőre!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Miramar, Május 2018
nagyszerű a szlovén hétvégére!

A sárga lakásban a szlovén hétvégén 5 napig maradtunk. a lakás ideális volt számunkra háromnak és ideális helyen a tevékenységekhez. a színpad közvetlenül a szomszédos épület mögött volt! Lakásunk nem volt közvetlen kilátással a tengerre, de a közös teraszról látható a lakás előtt. a tenger és a part 5 lépésnyire van a ház előtt. tiszta mind a házban, mind a házban. szép, saját kezűleg készült, amit értékeljük. és nagyon kellemes ára az első nyári vakációnknak!

Ajánlott : Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Miro Ilišinović Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Cseh, Szlovák, Szlovén,
Többet a tulajdonos

20 éves pincér-tapasztalattal tudom, hogyan tudok az emberek kedvében járni és megfelelni az elvárásaiknak. Családi apartmanjainkban, amelyeket feleségem és fiam segítségével működtetek, elsődleges feladat az, hogy jól érezzük magunkat és valóban jól érezzük magunkat.

Apartmanok Miramar lista már megtekintette 111682 idők óta 17.08.2016.