Apartmanok SunsetPakoštane - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 7.035 / éj
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Apartmanjainkat Sunset-nek hívják, mert kiváltságuk a tenger közelében lehet, és egy leírhatatlanul gyönyörű naplementére nyílik kilátás. A szállás Dalmácia szívében, pontosabban egy kisvárosban - Pakoštane-ban található. Bár a strand (100 m) és a központ (400 m) közelében található, ha hozzánk jön, nyugodt és csendes környezetet fog élvezni. Kínálatunkban két épület található különböző szálláshelyekkel, amelyek lehetővé teszik nagyobb csoportok elhelyezését. Minden apartmanunk saját erkéllyel és őrzött (ingyenes) parkolóhellyel rendelkezik az épületen belül. A Wi-Fi és a légkondicionálás szolgáltatásait nem kell külön fizetni, de a szállás ára tartalmazza.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Megjegyzés: Az idegenforgalmi adót a szállás ára nem tartalmazza, és felnőttenként és éjszakánként 1,50 €. Az ár csak hosszabb tartózkodás esetén lehetséges. Elvárjuk, hogy érezze jól magát és érezze magát nálunk otthon, ezért látogasson el hozzánk.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Minden foglalást csak a teljes szállásdíj 30%-ának látható előleg befizetése után igazolunk vissza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 400 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 700 m
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Bank: 700 m
  • Posta: 400 m
  • Benzinkút: 1.3 km
  • Buszmegálló: 700 m
  • Repülőtér: 30 km
  • Marina: 500 m
  • Disco club: 400 m
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A létesítményen belül reggelit is kínálunk, amelyet a szálláshelyen szolgálnak fel. A reggeli felár ellenében vehető igénybe, melynek összege személyenként 7,50 €. A ház előtt pingpongozni vagy a kültéri kéményen lehet különleges ételeket készíteni, míg a ház oldalán játszóteret alakítottunk ki hintával, mászókával, csúszdával, homokozóval. Igyekszünk mindenkor az Ön rendelkezésére állni. Több éves turizmusban szerzett tapasztalattal bővítettük idegennyelv-tudásunkat, és beszélünk angolul, németül és csehül. Ha az Ön nyelve nem tartozik ezek közé, megígérjük, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy bármilyen módon kommunikáljunk Önnel. Legyen kedves vendégünk, mert szívesen látunk itt!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Sunset
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Február 2023
Nyaralás Pakostane

Az elmúlt években náluk nyaraltam. Ajánlott szállás, az apartman modern berendezésű, rendezett, mint a többi apartman. A házigazda kedvessége a csúcson és minden, amire szüksége van, találkozni fog Önnel. Határozottan ajánlom.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Nagyon köszönöm

Nagyon köszönöm a csodálatos hozzászólást. Arra törekszünk, hogy ott legyünk melletted, és szezonról szezonra egyre jobban és keményebben próbálkozunk :)

Osijek, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Július 2020
Kiváló szállás Pakostane-ban

Meleg ajánlások Sunset apartmanokhoz! Gyors üzlet, a tulajdonosok rendkívül kedves, befogadó és profi. A lakás nagyon tiszta, rendezett és mindent tartalmaz, amire szükség van a sima és kényelmes tartózkodáshoz. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A strand csak néhány perc sétára található, valamint a város központja. Adok neki egy 5+ besorolást, és remélem, hogy hamarosan újra lógni. Köszönöm!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Slavonski Brod, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Augusztus 2020
Maradjon a Sunset apartmanokban

Mindenképpen ajánljuk ezt a lakást mindenkinek, aki szeretné élvezni a tengerre néző kilátást, a békés és kellemes környezetet, a tulajdonos hozzáférhetőségét, de azok számára is, akik kalandot vagy városnézést akarnak Zadar és környéke, valamint a Vrana-tó Nemzeti Park közelében.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Tihomir Vukoja Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Cseh, Szlovén,
Többet a tulajdonos

A házigazda, aki arra törekszik, hogy elérje a turizmust, mivel egy olyan területen élök, amely nagyon vonzó a turizmus számára. A nyári szezonban a vendégek rendelkezésére áll a lehető legjobb nyaralás biztosítása.

Apartmanok Sunset lista már megtekintette 74280 idők óta 09.03.2016.