Apartmanok ViceBiograd na moru - Zadar régió

Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Vice apartmanok találhatók a város Biograd egy gyönyörű exkluzív üdülőhely privát villák, egy erdős, csendes környéken. Ez a kis távolságra a központtól előfeltétele a tökéletes béke és a lehetőséget, kikapcsolódást a szokásos nyüzsgő, hogy található a városban a nyár folyamán. Bár elkülönül a város, de hála a gyönyörű sétány csak tíz percre van a vízparton, ahol kapsz egy kellemes séta a tenger. Az üdülő mellett található a modern kemping körülvéve gyönyörű fenyőfák. Őszintén reméljük, hogy mi lesz a legjobb választás az otthoni, és várom, hogy találkozzunk.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az ideális érkezési idő és a távozás szombat.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
 • Tenger: 100 m
 • Strand: 100 m
 • Belváros: 800 m
 • Élelmiszer: 20 m
 • Étterem: 100 m
 • Orvos: 800 m
 • Gyógyszertár: 800 m
 • Bank: 800 m
 • Posta: 800 m
 • Benzinkút: 900 m
 • Buszmegálló: 800 m
 • Marina: 1 km
 • Sport tevékenységek: 100 m
 • Disco club: 500 m
 • Kaszinó: 1 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Ana-Marija Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió Szeptember, 2017
kiváló szolgáltatást és szállást

Minden dicséret a házaspár Mitrović számára, kellemes, udvarias és hasznos emberek, és mindenekelőtt professzionális. A horvátországi bérlők túlnyomó többségének példaként kell szolgálnia. Goran úrral gyorsan és egyértelműen megegyezés született a szállásról és a fizetési részletekről. Nekem is meg kell dicsérnem Ms. Bozent, mert köszönöm neki, hogy a szállás tisztasága és rendezettsége valóban magas. A tartózkodásunk első részében egy stúdióban töltöttünk, ahol a fürdőszoba, a konyha és az erkély fel volt szerelve mindennel, amire szükségünk volt. Nagyon modern berendezésű, ugyanúgy, mint az egész ház és kert. A strand nagyon közel van, csak néhány perc gyalog, és a közelben van egy tábor is, ahol strand is van. A táborban éttermek és kávézók találhatók, mindössze 10 perces sétára. Van egy sétány a tenger mentén a városközpontba, és tényleg nem kell az autót használni. A boltban is van egy nagy előny, csak néhány méterre a lakás. A kocsit kizárólag a nagyobb bevásárlóközpontokba költöztettük és a környező helyekre látogattuk. Tartózkodásunk során megváltoztattuk a szállást (ez előre megegyezett a többi vendégek megérkezéséért), a tulajdonosok kellemesen meglepődtek azzal, hogy még jobb kombinációt kínálunk, mint amennyit egyetértünk, felár nélkül. Így volt lehetőségünk arra, hogy a lakásban maradjunk, amely szintén teljesen felszerelt, tiszta és tiszta volt, mint a stúdió, ahol korábban maradtunk. Még egyszer, a dicséret a szolgáltatás és a szállás, valamint minden ajánlást alelnökök apartmanok, akkor biztosan jön vissza egy újabb utazásra.

Ajánlott: Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Sandra šmartno ob paki, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4 Augusztus, 2017
kiváló

Szép és modern berendezett lakás és az egész ház és környéke. A lakás tiszta, és van minden szükséges a tartózkodás. Nagy helyet közelsége miatt a tábor Soline, amely egy kellemes sétával között fenyők, hogy a központ és árnyékot a strandon. Nagyon barátságos tulajdonos, Mr. Goran. Nagyon elégedett, és azt javasolja!

Ajánlott: Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
polnyukv Edelény, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4 Augusztus, 2017
Ajánlom

Kedves házigazdák. Modern, tiszta szobák. Jó volt ott lenni

Ajánlott: Gyermekes családok,
Mutasd meg az összes véleményt
Goran Mitrović Reklám mivel 2013
Beszél:
Horvát, Angol, Cseh,