Apartmanok Ivan BačićKorčula Blato - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 4.958 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Korčula Blato és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Karbuni öböl szélvédett gyönyörű sziget Zvirinovik ma kedvelt rögzítési vitorlázókat. Csak néhány száz méterre Karbuni egy sor sziget, amelyek egy tökéletes hely egy félreeső úszás, búvárkodás és kajak kirándulások. Az öböl ideális hely a családi vakáció, és Blato aszfaltozott úton áthaladó festői szőlőültetvények és olajfák. Apartmanok Ivan Bacic szemközt található a sziget Zvirinovik, a tenger, privát strand, biztosította a kikötőhely. A strandon nyugágyak benne van az árban. A lakás teljesen bútorozott. Ideális egy baráti társaság. Nekik van egy közös grillezési lehetőség. Az a lehetőség, szervezett kirándulásokkal ügynökségekkel, magánórák, szörf, hajóbérlés. Családi étterem mindössze 300 méterre a lakások ideális hely, hogy megkóstolja a dalmát specialitásokat.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Előleg, előre 20%, minden egyetértésben a tulajdonos. Helyfoglalás (Állapot: időszak), a lakás 24 óráig. Miután az előleg kifizetésének igazolásával által küldött e-mail, ha a foglalás megerősítik. Az idő a belépő a lakás 14, 00 órával az érkezés napján, és ha a lakás kész a vendégek előtt tájékoztatni kell. Indulási idő a lakásban, legkésőbb 9, 30 órakor.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Belváros: 4 km
  • Étterem: 300 m
  • Gyógyszertár: 4 km
  • Posta: 4 km
  • Repülőtér: 4 km
  • Sport tevékenységek: 4 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Az a lehetőség, szervezett kirándulásokkal ügynökségekkel, magánórák, szörf, hajóbérlés. A vendégek, akik a házban tartózkodik 7 nap házigazdák ajándékozó welcome drink amely benne van az árban és a vendégek, akik maradni két hét (15 nap) barátságos házigazdák ad el szabad ebéd vagy vacsora (megegyezés a vendégekkel).
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ivan Bačić
Ivan Bačić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Cseh, Szlovén,
Apartmanok Ivan Bačić lista már megtekintette 14444 idők óta 14.01.2016.