Apartmanok MaslinaBožava (Dugi otok) - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Božava (Dugi otok) és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Nagyon luxus apartman, szuverén szabályozás, amely megadja egyfajta minőségű és nagy rendezettség. Teljesen felszerelt, modern apartman egy csendes részén Božavában található, közel a tengerhez; A létesítmény található, 2 perces sétára a városközponttól és 5 percre a strandtól. Luxus apartman 90 m2. A konyha, ami történt, magasfényű. teljesen felszerelt: mikrohullámú sütő, vízforraló, modern hűtőszekrényből d. A szoba díszített lila és fehér hang kiváló minőségű bútorokat. WC tartalmaz design burkolatok, masszázs szalonnal, nagy tükör, WC, bidé, beépített szekrények véget tükrök. A nappali tágas, és egy kényelmes légkört, amely a nagy bútorok és LCD televízióval különféle programokkal. A teraszról gyönyörű kilátás nyílik a kertre, az egész épület borítja kiváló minőségű internet kapcsolat (Wi-Fi), ami természetesen ingyenes. Gyere és egyszerűen csak élvezze a béke, a szépség és a luxus.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Így előlegek előre a fogadó, hanem fizetni, ha marad a lakásban. Ebben van az előleg összegének 25% -a a teljes ár. Bejelentkezni 12:00-től, és nézd meg a 11:00 órakor. Köszönjük a megértést.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 80 m
  • Buszmegálló: 200 m
  • Marina: 80 m
  • Nemzeti park: 35 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Kedves vendégeink, szeretnénk felajánlani Önnek nem csak egy nagy nyaralás, de felejthetetlen élményt. Opcióként kínáljuk, hogy horgászni hálók, természetesen kóstoló hal tárolt otthon, ahogy akkor marad januárban. Mi is vásárolni a helyi termékeket alacsony áron, mint az olívaolaj, a zöldségek és így tovább. Bármikor ott vagyunk az Ön számára, csak hadd jöjjön, és belélegezni a nyári hazafelé.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Maslina
Marin Jerić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Mit mondjak érdekes. Dolgozom, mint a menedzser Svpetrus Hotelino bérelni a Brac szigetén. Okleveles közgazdász Rijekában. Irány International Business - Business Economics. Én 29 éves, és szeretek együtt dolgozni az emberek, el kell ismernem, hogy az élelmiszer. Mi lesz a legjobb házigazdák mi csak jöjjön. Szép köszöntő

Apartmanok Maslina lista már megtekintette 8989 idők óta 31.08.2015.