Nyaralóház Korak do Mora Astrid Brač - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 18.622 / éj
Detailed description

Egyedülálló lakás. 20 méterre a tengertől. Saját parkoló (2 autó) és külön bejárat a strandra, amely 50 méterre van. Az apartman az egyetlen légkondicionált ebben az öbölben, és a vendégek ingyenes wifit, 2 e-bike-ot és 2 SUP-ot használhatnak - A teraszon egy szabadtéri zuhanyzó is található, kilátással a tengerre. Ez a hirdetés 2 különálló apartmant tartalmaz - az ár tartalmazza. Az első egy nagyobb, 40 m2-es lakás, két hálószobával (1 franciaágy, 1 egyszemélyes ágy és egy kihúzható kanapé egy felnőtt vagy két kisebb gyerek számára), konyhával, fürdőszobával és nappalival. A második egy stúdió az alagsorban (kb. 10 m2), emeletes ággyal, fürdőszobával és pótággyal. A lakások 2018-ban újonnan épültek. Az apartmanok teljesen önfenntartóak és napelemekkel működnek. A lakás egy másik azonos lakáshoz kapcsolódik, amit a családunk használ és nincs kiadva. Ön lesz az egyetlen vendég, és külön bejárata lesz a strandra. Vela Farske enyhén vágott strandja Brač szigetének egyik ritka gyöngyszeme.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Bejelentkezés 15:00-kor, kijelentkezés 10:00-kor. Az LJeti rendkívül zsúfolt a spliti kompkikötőben, ezért várhatóan 60 perccel a komp indulása előtt megérkezik Split kikötőjébe. Javasoljuk, hogy napsütés közben érkezzen meg úti céljára, hogy megismerkedhessen az apartmannal és annak tartalmával. Az út utolsó 1 km-e makadám, amit karbantartok, de azt tanácsoljuk, hogy lassan és óvatosan vezessen. A lakáshoz és a parkolóhoz vezető út keskeny, de elég széles ahhoz, hogy egy nagyobb terepjáró is elhaladjon. Mivel a közelben nincsenek üzletek, vendégeink többsége vásárol, mielőtt megérkezik Splitbe vagy Supetarba. A legközelebbi bolt Bolban van, de MEGJEGYZÉS, hogy a tenger mentén Bol felé vezető út terepjárót vagy rendkívül képzett sofőrt igényel, semmiképpen ne menjen arra, ha alacsony vagy sportautóval érkezik. Az áram a napelemes rendszerből származik, és nagy (500W+) fogyasztású saját készülékek használata nem megengedett. A foglalás megerősítéséhez a teljes összeg 1/3-át kell befizetni, a többit pedig érkezés előtt 3 héttel ugyanarra a számlára kell befizetni.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg visszafizetésére a foglalás és az előleg befizetésétől számított 7 napon belüli lemondás esetén van lehetőség. Az előleg visszafizetésére nincs lehetőség, ha az előleg a megbeszélt érkezésnél 3 héttel vagy korábban történt.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 10 m
  • Étterem: 1.8 km
  • Orvos: 8 km
  • Gyógyszertár: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posta: 8 km
  • Benzinkút: 8 km
  • Repülőtér: 24 km
  • Marina: 45 km
  • Disco club: 8 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Tartózkodása alatt 2 elektromos kerékpár és 2 SUP deszka áll a rendelkezésére.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Korak do Mora Astrid
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Astrid Bezmalinović Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Spanyol,
Többet a tulajdonos

Helló, a lakás tulajdonosának lánya vagyok.

Nyaralóház Korak do Mora Astrid lista már megtekintette 22766 idők óta 05.06.2021.