Apartmanok AnkoraBrist - Split régió

kikiáltási ár Ft 5.423 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Brist és a Split régió!
Detailed description

Ezek a jól felszerelt és egyszerűen berendezett apartmanok Bristában, a Makarska-riviérán fekvő családi házban találhatók. Ideálisak nagyobb vagy kisebb családok számára, mivel az első emeleten két hálószoba, két hálószoba és két hálószoba található, míg az egyik folyosón, és minden apartman tágas teraszán magánélet és gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a szigetekre. A nagy udvar földszintjén két kisebb A3 apartman található, melyek mindegyike egy-egy szobával és fürdőszobával rendelkezik, külön konyhával, de csatlakoztatva egy nyitott loggiához. Mind a 4 apartman külön bejárattal és vezeték nélküli internet-hozzáféréssel (WIFI) rendelkezik, valamint ingyenes parkolási lehetőséggel a közelben. A part mentén újonnan épült, 5 km hosszú sétány található, amely ideális esti sétákhoz és kikapcsolódáshoz, de olyan turisták számára is, akik aktívabb nyaralást szereznek futás, görkorcsolya és kerékpározás mellett. Ha családjával otthonos légkörben békét és kikapcsolódást keres, Brist a tökéletes hely, és házunk a város központjában található, nem messze a tengertől, üzletektől és éttermektől.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. A víz- és villamosenergia-költségeket, valamint a vezeték nélküli internetet és a parkolót az ár tartalmazza. Az előleg a csomag teljes árának 20% -a. A fennmaradó összeget a megállapodás teljes áráig érkezéskor fizetjük ki. Az előleg befizetésével pénzt utalunk be bankszámlánkra. Bejelentkezés: 14 óra, távozás: 10 óra.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 60 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 60 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 50 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
A házi italok mellett a barátságos házigazdák szívesen tájékoztatják Önt a természeti és kulturális látnivalókról, valamint ismerik a környék szokásait és látnivalóit. :) Örömmel segítünk poggyászának elvitelében! :) Látogasson el a Biokovo természetvédelmi parkba, a hét Baćina-tóba, ahol úszhat vagy vitorlázhat, a Neretva folyó torkolatánál, ahol népszerű a kitesurfás és a hosszú homokos strandok, menj a híres Marj szentélybe, Medjugorje-ba (55km), élvezze a raftingot. A Cetina folyón, és élvezve a tenger szépségét és a gyönyörű kavicsos strandot, felejthetetlenné teheti tartózkodását. . Gyere és nézd meg magad! Örömmel leszünk a házigazdák!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ankora
Anamarija Visković Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Cseh, Szlovák, Lengyel,
Apartmanok Ankora lista már megtekintette 7121 idők óta 06.03.2020.