Apartmanok MarijaKorčula Brna - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 5.405 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Korčula Brna és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Az Apartments Marija egy csendes részén, Korcula szigetén, Brnán található. Az első sorban találhatóak a tengerhez. A létesítmény 5 perces séta a központtól. A közelben van egy szupermarket, egy pizzéria és egy turisztikai iroda. A beton strand 10 méterre van a szálláshelytől, és a homokos strand 1000 méterre van a szálláshelytől. Minden szállás légkondicionált, kábel és műholdas TV-vel. A vendégek ingyenes vezeték nélküli internetet és közös grillezőt kínálnak. Az objektum közelében van egy kisebb parkoló, de 50 méterre az objektumtól, van egy nyilvános parkoló. Minden szoba felszerelt konyhával, zuhanyzós fürdőszobával és egyéb piperecikkekkel rendelkezik, beleértve a hajszárítót is. Minden apartman egy kis udvarral és erkéllyel rendelkezik, amely kiváló kilátást nyújt Brno központjára, Korcula szigetének legszebb és legcsodálatosabb helyén.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Minden megerősített foglalás esetén az előleg 30% -a szerepel. A tartózkodási illetéket tartalmazza az ár, valamint a légkondicionáló használatát. A hajócsatlakozás lehetősége hajózással. Érkezés 13 óra után és távozás 10 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 20 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 4 km
  • Gyógyszertár: 4 km
  • Bank: 4 km
  • Posta: 4 km
  • Benzinkút: 3 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Üdvözlő jelként a vendégek kevés meglepetést jeleznek, amely reményeink szerint élvezetes lesz számukra. A tartózkodás ideje alatt házi készítésű olívaolajjal fűszerezett Brno híres gasztronómiai különlegességeit, a hagyományos helyi borfajtákat és a házigazdák vendégszeretetét kóstolhatja meg. A helyünkön Brni szervez utakat a közeli Lastovo-szigetre. A turisztikai iroda minden további információért jelen van, és örömmel tájékoztatja Önt a szigeten szervezett egyéb kirándulásokról. Lehetőség van a helyi pincészetek látogatására és a hagyományos borfajták kóstolására. Minden héten, a nyári szezonban számos fesztivál van, grillezéssel és italokkal, énekkel és tánccal. Üdvözlünk!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Marija
Marija Pecotić Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

error_translate

Apartmanok Marija lista már megtekintette 19633 idők óta 13.09.2017.