Apartmanok Hajdić Cavtat - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 4.655 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Cavtat és a Dubrovnik!
Detailed description

Great location. Mi található egy csendes részén Cavtat és ugyanakkor felszabadítják a márka közel a város és a strand, mindössze 5 perc séta a tenger ott már a város központjában. Az apartmanok az első emeleten, és a tulajdonos a családjával él a földön. Rendkívül kedvező helyezzük, főleg ha autóval érkezik, és akár saját parkoló az út mellett. 2-3 autó. Az apartmanok felszerelt, amire szükség van a nyaralás, semmi luxus, ezért az ára mérsékelt. Ez különösen jó ülni a teraszon, és élvezze a gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a régi város Dubrovnik a távolban. A ház mögött van egy BBQ (grill) szoba egy terasz, ahol lehet ülni a béke, és élvezze a barbecue akár halat vagy húst. A kertben prosor citrom fák, narancs, füge és a babérlevelet. A beadás előnyösen csoportjába szállás 10 fő részére, mint a 2-3 család vagy baráti. Ha bármilyen további kérdése állunk rendelkezésére. Wi-Fi internet kapcsolat benne van a tartalom

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ahhoz, hogy a foglalás kell fizetnie letét 50 euró, és a fennmaradó fizetendő, amikor megérkezik. Általában a érkezési idő 12 am-dél, és megy, de minden attól függ, a megállapodást, és mindig keresi, hogy megfeleljen minden vendég, amennyire csak lehetséges.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 500 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 300 m
  • Repülőtér: 3 km
  • Marina: 300 m
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 300 m
  • Kaszinó: 20 km
  • Nemzeti park: 20 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Welcome drink benne van az árban. Segítünk Önnek az összes információt a lehető kirándulásokat amit szeretne menni, és egyéb hasznos információkat.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Hajdić
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
kraków, Lengyelország
Nagyon jó (4/5) Maradt Apartmanok Hajdić , Augusztus 2017
Jola

A gyönyörű és elbűvölő Cavtat városában tavaly töltöttünk nyaralást. Úgy döntöttünk, hogy itt maradunk, és remek ötletnek bizonyult. A lokalizáció nagyon jó. Mindössze 5 perc alatt eljutottunk a strandhoz és 15 percre a városközpontig. A szobák minden szobájában légkondicionáltak voltak, anélkül, hogy további költségekkel járnának, ami igazán fontos tényező az ilyen meleg környezetben. Volt egy nagy terasz is, melynek látványa Dubrovnikon volt. Én is szeretnék néhány szót szólni egy ilyen nagyszerű emberről, mint a lakás tulajdonosa. Igazán hasznos és beszédes ember. Nem volt probléma a kommunikációval. Amikor szükségünk volt valamire, ami a földszinten volt, készen állt arra, hogy segítsen nekünk. Őszintén szeretnénk ajánlani a helyet és a tulajdonost minden Cavtat látogató turistáknak.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves Jola!

Én nagyon hálásak a pozitív megjegyzéseket itt említeni a Apartmanija site.Looking előre, hogy újra látlak itt egyszer úgy dönt, hogy so.It Nagyon boldoggá tesz, hogy látom, hogy már volt egy nagy idő itt nálunk a házunkban. Köszönjük, hogy Hajdić lakást a szállás. üdvözletem az összes csoport szegélyezés

Bolesław, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Hajdić , Augusztus 2016
Apartman ajánlható

A lakás teljesítené a várakozásokat. Ivica - a fogadó fogadott minket, nagyon szép. A leírás a lakás a honlap megfelel a valóságnak. A lakás szép és tiszta. Ivica alig várta, hogy segítse a problémák esetén. A teraszról a lakásban van egy csodálatos kilátás nyílik, és láthatjuk Dubrovnik át az öbölben. Sok sétákat Cavtat és sok érdekes kirándulóhelyek a térségben. Cavtat van egy búvárközpont, így aktívan időt is a víz alatt.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves Anna!

Kedves Anna! Köszönjük kedves szavait. Ez nagyon megnyugtató számomra, hogy hallani, hogy tetszett a nyaralás ideje here.You és barátai voltak pontosan a vendégeket általam hirdetem a szálláshely ezen az site.Very egyszerű, természetes és kedves people.â reméljük, hogy ezt ajánlom a szálláshelyet a barátok és kollégája egyszer, amikor úgy döntenek, hogy jöjjön, és Cavtat. Csak azért, hogy javítsa egy részletesebben. Itt voltál augusztusban 2016 és nem 1970 januárjában (valószínűleg ez volt valami tévedés során írott és zavaró lehet azok számára, akik olvasni ezt a megjegyzést).

Ivica Hajdić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Ez a kép a fiatalabb nap. mikor hajózik a személyszállító hajók, hajók, szerte a világon, most én vagyok egy kicsit idősebb. A legtöbb munka világában töltöttem dolgozik tengerjáró hajók, mint egy pincér, és ezáltal teljesül az egész világon. A mai napig dolgozom a vendéglátásban, a szállodában. Igen, mindig körül a vendégek előtt és most. Szeretek dolgozni a turizmus.

Apartmanok Hajdić lista már megtekintette 27053 idők óta 26.03.2015.