Apartmanok NaviČiovo Okrug Gornji - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 15.634 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Čiovo Okrug Gornji és a Horvát szigeteken!
Detailed description

A NAVI teljesen berendezett apartmanjai Ciovo szigetén helyezkednek el, kilátással a nyílt tengerre, mindössze 200 méterre az első kavicsos strandtól. A tengerparton vannak vendéglátó-ipari létesítmények és egy aquapark gyermekek számára, ahol pedálhajókat vagy szörfdeszkákat is kölcsönözhetnek. Minden apartman két hálószobából, fürdőszobából, kamrából, konyhából, nappaliból és teraszból áll. Az apartmanok teljesen felszereltek mindazzal, amire szükség van a nyaraláshoz. A földszinten található B1 apartman egy nagy, 29 m2-es terasszal rendelkezik, és a kertre nyílik. Parkolója (apartmanonként 1 parkolóhely) és korlátlan internet-hozzáféréssel rendelkezik. Csak 200 méterre vannak az éttermek és más vendéglátó-ipari létesítmények, míg a központ, ahol orvos, bank, posta és piac található, mindössze 400 méterre van a szállástól.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Kérjük, a fizetési leírásban adja meg tartózkodásának dátumát és vezetéknevét. Az előleg a tartózkodás teljes árának 30% -a. Az érkezési idő 14: 00h után van, az indulási idő pedig legkésőbb 10: 00h.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 500 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Navi
Ines Petrović Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeim, remélem, a legjobb nyári pillanatokat a mi apartmanjainkban és a gyönyörű horvát tengerparton tölti :)

Apartmanok Navi lista már megtekintette 11349 idők óta 14.01.2020.