Apartman MarivaČiovo Okrug Gornji - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.759 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az apartman MARIVA, mindössze 25 m-re a tengertől, egy csendes helyen, Okrug Gornjiban, ČIOVU szigetén található, két híddal összekötve a szárazfölddel. Lényeges, hogy az UNESCO által védett TROGIR városa mindössze 6 km-re, a SPLIT repülőtér pedig 9 km-re található. A családi nyaraló földszintjén található, önálló lakásból két teraszra nyílik kijárat: az elülső napos, tengerre néző, a másik fedett, kertre néző teraszra. Az apartmanban két kétágyas szoba, egy előszoba pótággyal, egy konyha étkezővel és egy nappali, egy fürdőszoba zuhanykabinnal, egy további wc, valamint Wi-Fi és légkondicionáló található. A létesítményt egy nagy, mediterrán növényekkel tarkított kert veszi körül, amely a lakással egy egészet alkot, és a vendég úgy érzi, mintha egy családi házban lenne. Lehetőség van arra, hogy a kert egy részében tartózkodjon napozzon, használja a grillezőt és a kültéri zuhanyzót, és ehhez a hangulathoz hozzájárul a fügeszedés közvetlenül a fáról. A tartózkodás ideje alatt gyerekeknek házi sütemények, felnőtteknek őshonos gyümölcsből készült italok kínálata lehetséges. A már említett előnyökön túl ez az üdvözlés is hozzájárul ahhoz, hogy a Mariva apartman új és visszatérő régi vendégeket vonzzon.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót, valamint a Wi-Fi és a légkondicionáló használatát. A kutyaszállás ára 3 €/éj. Minimum 5 éjszaka. A lakás lefoglalása e-mailben történik, valamint a megadott devizaszámlára történő előleg befizetésével a teljes ár 20%-a. A számla fennmaradó részét a vendég érkezéskor azonnal készpénzben fizeti ki. A lakás elhagyása délelőtt 10 óráig, érkezés 14 óráig javasolt, de lehetőség van az érkezési és távozási időpont megváltoztatásában is egyeztetni, ha a körülmények megengedik.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Bank: 6 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 6 km
  • Buszmegálló: 1 km
  • Vasútállomás: 30 km
  • Repülőtér: 9 km
  • Marina: 6 km
  • Sport tevékenységek: 6 km
  • Disco club: 6 km
  • Kaszinó: 6 km
  • Nemzeti park: 45 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Kiegészítő lehetőségek a közvetlen közelben: Úszás a tiszta tengerben, tengerparti séták a teljes part mentén és a környék túrái mindig alkalmasak a nyaralásra, az aktívabb vendégeknek pedig teniszpálya, búváriskola, lehetőség van robogók és babakocsik bérlése az apartman közelében, valamint a tengeren sandolin és síjet bérlés. A gyerekek a szandolin mellett a tengeri csúszdán is szórakozhatnak. Az öbölben gyakran szerveznek egynapos hajókirándulásokat a közeli szigetekre. További lehetőségek a környéken: Okrug Gornjiban a nyár folyamán különféle rendezvényeket tartanak. Ezenkívül ez a hely nagyon jó kiindulópont kirándulásokhoz vonzó turisztikai célpontokhoz: Trogir városába (UNESCO), a Krka Nemzeti Parkba és Split híres városába.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Mariva
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Dąbrowa Tarnowska , Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Szeptember 2022
Családi vakáció

Nagyon szép lakás, különösen a család számára. Fűszeres, két gyönyörű terasszal, az egyik a tengerre, a másik a kertre néz. Csendes környék, épp ideje a kikapcsolódásra. Nagyon közel a strandhoz és nagyon kedves tulajdonos. Nagyon tiszta fürdőszoba és második WC. Tiszta és jól felszerelt konyha.

Ajánlott : Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Szigethalom, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Június 2020
Nyaralás barátokkal

Kényelmes, tágas, tiszta, jól felszerelt apartman, csodás mind a két terasz! A hátsó terasz nagyon csendes, hűvős, kellemes! Az első teraszról kilátás nyílik a tengerre, reggelente ott kávéztunk! A szállásadó kedves, vendégszerető! Finom volt a házi itókája amivel megkinált minket! Közel a part, a market! Közel van Trogir, autóval 15 perc kb! Nagyon csodás 10 napot töltöttünk el, reméljük hamarosan visszatérünk majd! Ajánlani tudom mindenkinek!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Regényes,
Tulajdonos válasz
Kellemes vendégek

Örülünk, hogy ilyen szép megjegyzést hallottunk, köszönöm! A vendégek nagyon kellemes, csendes és rendezett voltak. Örülünk, hogy a szállásunk minden előnyét nagyszerűen kihasználták. Az ilyen vendégeket mindig szívesen látjuk!

Marina Giljanović Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Mariva lista már megtekintette 29885 idők óta 08.01.2019.