Apartmanok LevantČiovo Okrug Gornji - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 13.190 / éj
Vendég értékelés alapuló 21 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A tenger és a fenyőerdő közvetlen közelében, Čiovo sziget déli oldalán, két apartman egy családi ház első emeletén, kilátással Brač, Hvar, Šolta, Drvenik és a végtelen szigetére. Mindkét lakás szellős, déli és keleti (Levante) és nyugati (Ponente) tájolású, minőségi anyagokkal és gépekkel felszerelt. A lényegre törő vonalú hálószoba 160x200 cm-es ággyal, első osztályú matraccal és memóriahabos matraccal, és természetesen jól megválasztott ágyneművel garantálja kényelmét. A fürdőszoba úgy van felszerelve, hogy garantáltan nem marad le semmiről. A további kikapcsolódást minden bizonnyal segíti a hangulatos nappali kanapéval (kihúzható kanapéval), egy 40\\ TV és egy konyha, ahol tárolhatja kedvenc receptjeit. Erkély a reggeli kávéhoz és az esti aperitifhez, a közös grillezési lehetőség, a kerti asztal és a szabadtéri zuhany garantálja a jó nyári hangulatot. Itt vagyunk, csak egy kattintásra vagy tőlünk!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Érkezés: 15:00, indulás: 10:00. Egyéb, szabványos házirend magán a lakásban van kifüggesztve. A foglalás visszaigazolása a teljes összeg 25%-ának a kibocsátó számlájára történő befizetése után történik meg. A többit érkezéskor kell kifizetni.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 90 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 1.5 km
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Bank: 6 km
  • Posta: 6 km
  • Benzinkút: 6 km
  • Buszmegálló: 6 km
  • Vasútállomás: 30 km
  • Repülőtér: 9 km
  • Marina: 5 km
  • Sport tevékenységek: 2 km
  • Disco club: 5 km
  • Kaszinó: 6 km
  • Nemzeti park: 50 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A lenyűgöző történelem horvát Adria gyöngyszeme, az UNESCO Világörökség listáján szereplő Trogir városa mindössze 5 kilométerre található Öntől. Az autóval vagy hajóval megközelíthető Split viszont mindössze 20 km-re van. Ez a Diocletianus városa a 4. századra nyúlik vissza, és 1979 óta az UNESCO védelme alatt áll, ami egyedülálló példa a világon. A Krka Nemzeti Park (50 km) természeti és karsztjelensége, a hét mésztufa-vízesés szépsége minden bizonnyal örökre emlékezetes marad. A szigeten számos szolgáltató kínál kirándulási szolgáltatásokat a közeli szigetekre és lagúnákra. A közelben egy búváriskola is található. A gyönyörű White Beach (Vela Draga) lakásunk közvetlen szomszédságában, egy fenyőerdőben található.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Levant
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 21 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Skierniewice, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2023
Érdemes megszeretni ezt a helyet!

Nagyon ajánlom! Gyönyörű apartmanok, mindennel felszerelve, amire szüksége van - otthon éreztük magunkat. A közelben található egy bájos Vela Draga strand - hangulatos, meghitt, romantikus, sok árnyékos és napsütéses, gyermekek számára is alkalmas. Tiszta víz. És a kilátás a teraszról - a végtelenségig nézhet. A part mentén volt egy ösvény, ahol sétálva gyönyörködtünk a kilátásban és a naplementében. Nina tulajdonos. Emlékszünk erre az ünnepre és erre a helyre. Sylwia és David gyerekekkel.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Hessen, Németország
Nagyon jó (4/5) Maradt A4, Augusztus 2023
Nagyon ajánlott

A lakás leírása megfelel a valóságnak. Nagyon szép helyen. Minden, ami kell, a házban van. És ha valami hiányzik - Nina, a háziasszony mindig készen áll, hogy hozzáértő és barátságos módon segítsen. Szívesen visszatérnénk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Ludwigsburg , Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2023
Köszönöm Nina!

Az apartmanban minden megtalálható, ami egy jó nyaraláshoz kell. Gyönyörű kilátás nyílik a tengerre a teraszról. Nina nagyon jól fogadott minket, és mindig ott volt, ha szükségünk volt valamire. Csak dicsérni és ajánlani.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Szívből köszönöm Daniel!

Köszönöm a bókokat és az ajánlást, kedves Danijela. Nálunk mindig szívesen látjuk az M családot, igazán remek vendégek voltatok.

Mutasd meg az összes véleményt
Nina Merčep Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Kedves internetes szörfösök, a Mercep család szívesen fogadja a honlapunkat. Tavaly nyár óta úgy döntöttünk, hogy családi házunk első emeletét megnyitjuk, kedves vendégeink! Tehát egy új és kényelmes lakásban élvezheti azt a módot, amit már három évtizede csináltunk. Gyere és mutasd meg neked a híres dalmáciai tudást, hogy \ t

Apartmanok Levant lista már megtekintette 44044 idők óta 25.06.2018.