Apartmanok TomiTrogir - Split régió

kikiáltási ár Ft 9.311 / éj
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Házunk (Thomas Apartments) mellett található a tenger és homok (kavics) strand a sziget Ciovo faluban Trogir. Trogir régi történelmi város mindössze 1500 méterre a házunk, vagy séta a 10 - 15 perc. Amellett, hogy az úgynevezett egy gyönyörű város, amely a Világörökség része az UNESCO védelme alatt, a múzeumok városa, történelmi emlékek, legendák, mesék, kőházak, templomtornyok, hajók, jachtok és gyönyörű zalasaka nap ... Trogir is ismert annak is ismert élénk nyári estéken. 50 m-rel a lakásban van egy homokos part. Homokos strandok továbbra is egymást, a távolság 2-3 km. A strand árnyékban azok számára, akik nem szeretik a közvetlen napfényt. Továbbá a házban van egy bolt élelmiszer. Vendégeink számára van egy parkoló az autó.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ha azt szeretnénk, hogy felajánlotta, hogy lakást forduljon hozzánk e-mailben, továbbá e-mailben, akkor kérjen foglalás. Ha úgy dönt, hogy fenn egy részét a betét fizetni bankszámlánkra fennmaradó készpénzben, amikor megérkezik. Ideális érkezési idő körülbelül 14 óra, és további 23 órán át, vagy előzetes bejelentkezés alapján. Indulási idő 7-10 érkezik a reggel.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 40 m
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 40 m
  • Étterem: 30 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Repülőtér: 100 km
  • Disco club: 1 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Kínálunk két hálószobás apartmanok tengerre néző 2 2 fő részére. Minden apartmanhoz fürdőszoba, műholdas TV, hálószoba terasszal, nappali terasszal, ahol a kanapé, kanapé (160x200) szolgál egy ágy két fő részére. A nappaliban van egy tűzhely, hűtőszekrény. Apartman lehetősége van légkondicionáló Az apartman található, a második és a harmadik emeleten. A mi apartman főzőedények, étel és ital. Minden vendég kap egy nagy (140x70) és egy kis (100x40) törülközőt. A törölközőket kérésre vagy a vendégek igényeit.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Tomi
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Vsetín, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2023
Ünnep

Gyönyörű, tiszta, modern szállás. A lakásban minden megtalálható, amire szüksége van. Gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A strand közel van, gyermekek számára is alkalmas. Körülbelül 20 percnyi sétára van Trogir központjától. A tulajdonos nagyon kellemes. Remek nyaralás. Köszönöm!

Ajánlott : éjszakai élet, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Hannover , Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2023
Remek nyaralás

Szuper jó nyaralás volt! A tulajdonos nagyon kedves és barátságos, a lakás jól karbantartott, tiszta, kilátással a tengerre! A lakásban minden megvolt, amire szüksége volt! A strand tiszta! Vásároljon, ahol mindent megtalál a sarkon! Étterem az utca túloldalán, az ételek is nagyon finomak!

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Gračanica, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Szeptember 2022
Kiváló szállás

Kiváló szállás. Modern berendezésű, jó helyen. A tulajdonos Mirko nagyon kedves és befogadó. 10 perces könnyű sétára a városközponttól. A strand legfeljebb 50 méterre található a szállástól. Kellemes nyaraláshoz ajánlom.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Dražena i Mirko Puda Reklám mivel 2010
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Örömünkre szolgál, hogy azt szeretnénk, hogy töltse szabadságát nálunk. Bízunk benne, hogy látni !!!

Apartmanok Tomi lista már megtekintette 80558 idők óta 19.02.2018.