Apartman AtikaCres - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 12.355 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Cres és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Modern és újonnan felújított apartman Melin faluban, Cres nyugodt részén. Az apartmanban két kétágyas hálószoba, nappali, étkező és teljesen felszerelt konyha tartozik: elektromos tűzhely, főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, hűtőszekrény fagyasztóval, vízforraló és kenyérpirító. Fürdőszoba - zuhanyzó, mosdó, WC, mosógép és hajszárító. Minden ablakban van szúnyogvédelem. Közel a kavicsos és beton strandok, és Cres központja, körülbelül 5 perc séta. Parkolási lehetőség biztosított az épület előtt.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartman foglalása: 1. A mellékelt űrlapon, e-mailen vagy telefonon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot. 2. A lehető legrövidebb időn belül kapcsolatba lépünk Önnel a lakás elérhetőségének megerősítésével (48 órás érvényes) és a fizetési móddal 3. A foglalás megerősítéséhez a teljes összeg 30% -át kell fizetnie. 4. Amikor megkapjuk a fizetést, e-mailt küldünk Önnek, hogy tudassa velünk, hogy a foglalás meg van erősítve. 5. Az érkezés napján fizetett összeg fennmaradó része. A szállásadó az ár tartalmazza. Érkezés a lakáshoz 14:00 óra után, és a lakásról való távozás 22 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 100 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Posta: 400 m
  • Buszmegálló: 500 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Welcome drink tartalmazza az ár. Az ár tartalmazza: tartózkodási illeték, internet, légkondicionáló, műholdas televízió, ágynemű és törölköző, háztartási szükségletek (konyhai és fürdőszobai) és a végső takarítás.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Atika
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Modena, Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2019
Tökéletes apartman, tökéletes nyaralás!

Több éve augusztusban Cres-ben tartózkodunk, hogy teljes kikapcsolódás közben teljes mértékben élvezhessük a gyönyörű tengert és a jó ételeket. Az Atika apartman tökéletes választás volt nyaralásunkhoz: jól berendezett és tágas, Melin kerületben, 300 méterre a tengerparttól és 5 perc sétára a központtól. Fel van szerelve mosogatógéppel, mosógéppel, légkondicionálóval, 50 hüvelykes intelligens TV-vel, wi-fi-vel és mindazzal, ami a legjobban marad. Erősen ajánlott !!! Köszönjük Zrinka vendégszeretetét és udvariasságát a jövő év találkozásával.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították olasz - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Atika, Augusztus 2018
Lakás

Az apartman új és nagyon szép. Mindennek van szüksége a nyaralásra. 5 perc sétára fekszik Cres központjától. A strandok csodálatosak. A tulajdonosok barátságosak. Javasoljuk ezt a lakást! Jövőre meglátjuk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Zrinka Agačević Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Atika lista már megtekintette 14506 idők óta 11.07.2018.