Apartmanok MarioCrikvenica - Kvarner

kikiáltási ár Ft 6.178 / éj
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Dramalj egy kisváros, ahol a szabadságukat is érvényesítheti a béke és csendes, mégis te vagy a közepén fejlődés, City of Crkvenica, ami nyáron tele van turistákkal és események, a DRAMALJ csak 3 km.Naš tetőtéri lakás 55m2, amely egy nappali kanapéval, műholdas TV, rádióval és légkondicionálóval uređajom.Kuhinja étkezővel felszerelt, hűtő és fagyasztó, gáztűzhely / villany, kávé és más igényeket. Két hálószoba dupla ággyal és nagy ormarima.Balkon kilátás nyílik a tengerre, a Krk-szigetre és a Kvarner zaljev.Kupaona zuhanyzóval. Földszinti apartman 48m2, két hálószoba, egy dupla ágy és a tv-horvát programokat és a többi kanapén. Fürdőszoba zuhanyzóval. Konyha teljesen felszerelni az étkező, műholdas TV. Egyesült terasa.Udaljenost a strandtól 700 m

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az ár nem tartalmazza a légi, 6,00 euro naponta, és gyöngyök mosógép mosás után 4,00 eura.Cijena fűtés a téli hónapokban 5,00 euró naponta. Háziállat 6,00 euró naponta. Érkezés Távozás szombaton-vasarnap.Prilikom foglalási előleg 10% -át.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 30 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 30 m
  • Benzinkút: 900 m
  • Buszmegálló: 2 km
  • Vasútállomás: 30 km
  • Repülőtér: 25 km
  • Marina: 30 km
  • Sport tevékenységek: 900 m
  • Disco club: 2 km
  • Kaszinó: 2 km
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Sportrajongók azt a lehetőséget, golf, tenisz, lovaglás, kerékpározás, jetski és planinarenja.Izleti kirándulásokat a sziget körül, és a sziget Rab gazdagítani fogja éves odmor.Kristalno tiszta A tenger öblében biztosítani búvárok zadovoljstvo.Organizirani kirándulások Plitvicei A tó víz a világon Winetou-a.Blaga mediterrán és micro levegő meleg téli alkalmasak asztmás és allergiás osobe.Liječilište thalasso van egy több száz éves hagyománya van a gyógyturizmus. Ingyenes parkolás a saját kertjében. Mindkét apartman egy barbecue. Az ár tartalmazza a heti változás ágynemű, törölköző, a helyi adók és regisztrációs gosta.Veselimo, hogy látni és welcome drink.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Mario
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Uzhorod, Ukrajna
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Mario, Szeptember 2018
Csodálatos nyaralás!

Augusztusban pihen, egy kisgyermekkel 9 hónap. Nagyon tetszett a lakás. Tiszta, hangulatos, gyönyörű kilátással a tengerre. A strandok közelében. Különösen kedvelt Jasna asszony és családja lakói nagyon barátságosak és jó emberek. Mindenkinek ajánljuk, aki jó pihenésre vágyik. Ha újra itt élünk Horvátországban, akkor csak itt.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Magdeburg, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Mario, Augusztus 2017
Gyönyörű lakás mindennel, amire szüksége van

Az apartman a csendes helyen található, és kb. 10-15 perces sétára van a tengerhez. A lakásban 2 jó díszített szoba dupla ággyal és szekrénnyel. Van egy fürdőszoba is, nagy zuhanyzóval, hajszárítóval, tükörrel stb. A konyhában rengeteg eszköz volt, így mindent meg tudsz főzni, amit csak akarsz. A tengerre néző teraszon egy asztalra is volt hely. A házigazdák Jasnica és férje nagyon barátságosak és együttműködőek voltak. A házban nagyon szép kis kutya Maki is. Tehát tényleg köszönöm Jasnica jó szállást és jó ötleteket.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Oleksandar

Szia Oleksandar köszönöm olyan szép felülvizsgálatot az adott habt.Liebe Üdvözlettel és remélem, találkozunk néhány wan újra.

Gryfino, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Mario, Július 2017
Apartman Mario

Feleségével együtt és a gyermek töltött néhány napot ebben a gyönyörű fekvésű lakás. Apartman a földszinten, a ház (szintén nem volt meleg éjszaka), a közepén egy nagyon szép, teljesen felszerelt konyha mosogatógéppel. Volt egy terasz a földszinten, amelyre a felső szőlővel és kiwi szőlő, ahol töltött esték kártyáztak, kortyolgatva bort. Bright hostess - nagyon udvarias és barátságos! Javasoljuk emberek keresnek békét és nyugalmat.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Radek

Hála Radek olyan szép Worten.Es örömteli számomra, hogy tetszett, és ez volt minden olyan gyorsan a Rerservation és a Ankunft.Danke az Ön is arról számoltak be, a biztonságos újra otthon Miután seid.Ich reméljük találkozunk egy ideig wieder.Liebe Üdvözlet Jasna

Mutasd meg az összes véleményt
Jasnica Manestar Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Szia világos, vidám és boldog, hogy lógni jó és vidám emberek. Vannak fél évszázada, az unokája és két felnőtt lánya és felesége.

Apartmanok Mario lista már megtekintette 100205 idők óta 25.02.2015.