Nyaralóház Kod FilipeCrikvenica - Kvarner

kikiáltási ár Ft 6.983 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Crikvenica és a Kvarner!
Detailed description

Keresek egy aranyos kis ház egy csendes faluban, 6 km-re a gyönyörű strandok, a híres üdülőhelyen? Faház Philip talán a legjobb választás az Ön számára ezen a nyáron. Ez kényelmes és kellemesen berendezett otthon 70 m2-es, körülvéve egy kő udvar és egy szép terasz. Ez egy teljesen felszerelt konyha, zuhanyzós fürdőszoba, két hálószoba (mindegyik franciaággyal) és a nappali. Ideális négy ember, de van még egy kanapé a nappaliban, mint egy ágy. Eltölteni egy kellemes a ház, a vendégek ingyenes internet-hozzáféréssel, LCD TV-vel, kerti grill, tiszta törölközőt és ágyneműt, két kerékpár ... ha kell valami mást, nyugodtan kérdezz. A parkolás a ház mellett, de lehet parkolni az udvaron. Hozzáférés a ház nagyon egyszerű, így elérhető a tolókocsiban. Mi található központjában Tribalj, szupermarket, pékség, posta, templom csak néhány lépésre. A ház, amely üdvözli a kisebb, tiszta és szocializált háziállatok.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az egyik család általában tartózkodik a házban, amely ugyanazon udvaron. Igyekszünk, hogy vendégeink hasznos mindenkor, hogy a nyári szabadság nyugodt és gondtalan. A jó lélek a ház Philip Sorko, ezért ha úgy dönt, hogy töltse nyaralását a házunkban, foglalás és az összes információt a kifizetések és maradni fog kapni e-mailben a Filipe. Bízunk benne, hogy látni!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 6 km
  • Strand: 6 km
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 6 km
  • Gyógyszertár: 6 km
  • Bank: 6 km
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 6 km
  • Buszmegálló: 6 km
  • Repülőtér: 20 km
  • Marina: 7 km
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 7 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Tribalj egy kis, csendes falu a Vinodol völgyben által határolt hegyek, kellemes klíma és a gyönyörű tó (nagy horgászok!). Tribalj is az egyik legjobb hely a siklóernyőzés és hangliding Horvátországban. Túrázás, horgászat, kerékpározás, gyaloglás, terepfutás walking, siklóernyőzés, úszás a gyönyörű strandok Crikvenica .... A tökéletes szállást azok számára, akik élvezik a kellemes hangulatot, gyönyörű környezetben, a természet és a csendes környezet, de ki is szeretnék egy pár percre lesz a központja a nyüzsgést, a Crikvenica vízparton. Krk, a strand található, mindössze 7 perc, és akkor hop fel a gyönyörű strandok Dramalj Jadranovo, Selce, Kačjak, Novi Vinodolski ... Rijeka és Opatija, Krk, Plitvicei-tavak régió, vagy lehet a kirándulásokhoz! És miután egy napot töltött a különböző tevékenységek, térjen vissza a béke, az ő függőágy a kertben, ahonnan kilátás nyílik a hegyekre. Krk 6 km-re található. A folyó található, 27 km-re. Novi Vinodolski - 16 km. Novi Spa Hotels & Resort - 13 km. Selce - 10 km. Abbey - 41 km. Zágráb - 161 km. Krk - 41 km Plitvicei-tavak - 138 km Rovinj - 138 km. Pula - 133 km. Helyek és tevékenységek a közelben: Ethno Hotel Balatura Tribalj Siklóernyős Club Tribalj Drivenik Tower Kacjak Beach Crikvenica Az új Spa Resort Novi Vinodolski Selce Szerelem utat és csók foltok Krk
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Kod Filipe
Filipa Sorko Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

A nevem Philip. Én pozitív és energikus fiatal lány (23), divattervező és gasztronómiai rajongó, szerelmes művészet és a design. Szeretem szervezni tematikus esték jó étel, ital, zene, nevetés és pihentető légkört .... Osztom ezt a gasztronómiai élmény, érdekes és pozitív emberekkel. Örököltem ezt az aranyos kis házat a nagyapja, aki született ebben a faluban. Azt díszítjük sok szeretet és figyelem úgy döntöttem, hogy ossza meg másokkal, akik szeretnék tölteni szabadságukat itt. Ettől az évtől az ajtók én házak nyitva van! Alig várom, hogy találkozzunk, és megpróbálom, hogy Önnek a szabadság Tribalj marad az édes emlékek. Find me az interneten, küldjön nekem egy üzenetet, és én, az öröm, válaszolunk minden kérdésre.

Nyaralóház Kod Filipe lista már megtekintette 7742 idők óta 10.04.2016.