Apartmanok KosalecDrage - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 11.717 / éj
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Teljesen berendezett apartmanok egy gyönyörű helyen, kilátással a tengerre, egy ház zöldövezetben. A ház közel van a tenger és a strand a sűrű fenyves. Minden apartmanhoz saját konyha, fürdőszoba és terasz, és 1-2 hálószoba, attól függően, hogy a lakásban. A konyha és az összes szükséges készülékek és edények. A szobákban kényelmes ágyak, használható jön ágynemű és törölköző a fürdőszobában. A ház mögött van egy nagy terasz, grill, amely felhasználható megegyezés és egy játszótér egy kőház, csúszdák és hinták. Minden apartman rendelkezik a parkoló, és a tárgyalásos kell használni, és garázs.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés a megállapodást a tulajdonos. Megérkezett a lakás után 14 órán át. , Megy akár 10 órán keresztül.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 3 km
  • Vasútállomás: 24 km
  • Repülőtér: 24 km
  • Marina: 9 km
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 3 km
  • Kaszinó: 3 km
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Egy nagy terasz a ház mögött és barbecue. A ház mögött van egy külön rész / hintával, csúszdával és egy kőház játszani. Welcome drink benne van az árban. Ha szükséges, akkor intézkedik csónak túrák a közeli öblök.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Kosalec
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Bratislava, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Augusztus 2021
Csodálatos békés ünnep

A lakás nagyon tiszta, ízlésesen és praktikusan berendezett volt. A strand közel van - lépcsőn. (gyermekeink 5 és 9 évesek). A strandra és visszafelé való utazás számunkra tökéletes volt, kellemes. A strand csendes, nem zsúfolt, a víz teljesen tiszta, tengeri nyelvek összegyűjtve, gyermekek számára alkalmasak. A tengerparton kávézók, 2 fagylalt, pizzéria, pékség és 2 gyorsétterem volt - az áraik tetszettek nekik (összehasonlíthatóak vagy akár alacsonyabbak, mint Pozsonyban). A lakás tulajdonosai kivételes emberek, fantasztikusan vigyáztak ránk. Az ünnepek alatt elromlott az autó zseblámpája, segítettek elintézni a cseréjét, hogy biztonságban hazatérhessünk. Határozottan ajánlom!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Radom, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2021
Csodálatos tartózkodás!

Egy gyönyörű kőház kerttel - fügefák, gránátalma, mandula paradicsom és görögdinnye mellett. Minden tiszta és rendezett. A tulajdonos udvarias és segítőkész. Gondoskodik minden részletről és megrendelésről. A konyha mindennel felszerelt, beleértve a kenyérpirítót is. Szép és csendes város. Tökéletes gyermekes családok számára, akik békét és kikapcsolódást keresnek. Ajánlom!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Ugodai ambijent

Zahvaljujemo se na ovako lijepim commentarima! Drago nam je da ste se odsorili i da vam zgovara ambijent naše kuće i priroda s kojom smo okruženi.Nadam se da ste dobro putovali. Bit će namuje drago ako nam dođete opet.Od srca se se zahvaljimo vam svako jó!

zagreb, Horvátország
Jó (3/5) Maradt A4+1, Július 2020
Drága

A lakás nagyon szépen berendezett és rendezett. A házigazdák nagyon kedvesek. De a strandtól való távolság nem 100m, ahogy azt mondják, hanem 300 méterre a lépcsőn, ami nem túl kényelmes, ha kisgyermekekkel járunk.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Távolság a strandtól

Örülünk, hogy elégedett vagyunk a lakással, remélem, hogy pihentetsz, és hogy kellemes nyaralásod kellemes volt. A strandtól való távolságot automatikusan kiszámítja a Google alkalmazás, tehát ezt jelezték a szomszédos apartmanokban. Alternatív megoldás az úton való séta, tehát a strandhoz vezető út kissé hosszabb, de jó, ha mindkét lehetőség van, főleg ha babakocsi van. Kis gyermekek számára nagy előnye a fenyves és a tengerparti hosszú sétány, reméljük hogy Drage-i tartózkodása alatt használta. Üdvözlet az egész családnak!

Mutasd meg az összes véleményt
Draga Kosalec Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Nagy örömömre szolgál, hogy bemutassuk ajánlatot, és felkéri, hogy egy felejthetetlen nyaralás Drage, egy kis falu körül fenyőerdők, gyönyörű strandok és kilátással a számos sziget a Zadar és Sibenik arhipelagu.Dobro jönni!

Apartmanok Kosalec lista már megtekintette 81038 idők óta 03.04.2014.