Nyaralóház EvalaDrage - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 40.649 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Drage és a Zadar régió!
Detailed description

Új kőház udvarral egy csendes öbölben. Gyermekes és háziállatokkal rendelkező családok kellemes tartózkodásához és nyaralásához felszerelt. Két hálószoba, egy nappali, egy konyha étkezővel, egy fürdőszoba és egy nagy fedett terasz szabadtéri konyhával és grillezővel rendelkezik. Minden szobában van egy 200x160 cm-es franciaágy. A nappaliban egy 200x150 cm-es sarokágy található. A ház előtt van egy strand napozóágyakkal és napernyőkkel, valamint egy kikötőhely kisebb hajók számára. Gyerekek számára játékok, trambulin, 2 x sup deszka előkészítve. A ház megközelítése makadámúton történik, a Tenger, a Vrana-tó Natúrpark és a Kornati Nemzeti Park lehetőséget kínál a vitorlázásra, szörfözésre, kirándulásokra és kerékpározásra. Ideális hely a természet, a béke, a szabadság és a tengerhez kapcsolódó minden szerelmeseinek, akik minőségi és érdekes nyaralást szeretnének eltölteni. A távolság a nagyobb városoktól, mint például Zadar vagy Šibenik 35 km.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés a vendégek érkezésekor történik, a foglalási előleg 30%-a az Ön és a mi biztonságunk érdekében befizetésre kerül a számlára. Foglalás lemondása esetén az előleget visszautaljuk, ha a foglalást a lefoglalt időpont előtt két hónappal mondják le. Érkezés 14 órától, indulás 10 óráig. A tartózkodás utólagos lerövidítése vagy meghosszabbítása nem lehetséges. Megjegyzés: kisállat bevihető, de a takarításért 50€ fizetendő, az idegenforgalmi adót az ár tartalmazza.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 5 km
  • Élelmiszer: 2 km
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 6 km
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Bank: 6 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 6 km
  • Buszmegálló: 1.7 km
  • Repülőtér: 40 km
  • Marina: 2 km
  • Sport tevékenységek: 2 km
  • Disco club: 3 km
  • Kaszinó: 10 km
  • Nemzeti park: 2 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Evala
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Geldermalsen , Hollandia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Május 2022
Gyönyörű nyaraló különleges helyen

Többször jártunk itt, hogy meglátogassuk Marja barátságos háziasszonyt Marica barátunkkal Pakostanéból. Gyönyörű hely, ahonnan szép kirándulásokat tehet Pakostane-ba, Biogard-ba, Sibeninkbe, a Vrana-tóba. Nem lesz elég időd elmenni és megnézni a szép dolgokat. A nyaralóban úszhat egyet. Határozottan ajánljuk ezt a szállást egy csodálatos nyaraláshoz a vendégszerető Horvátországban.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították holland - Eredeti megjelenítése
Hrvace, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Április 2021
A hely, ahová menni kell!

Itt maradt már párszor. Szép hangulatos és kényelmes kőház, a békés öbölben, teljesen természet veszi körül A ház grillezővel, nagyszerű terasszal és gyönyörű kerttel van felszerelve, és mindez néhány méterre található a tengertől. Az a hely, ahová érdemes menni mindazok számára, akik békés napokat szeretnének tölteni, valaha eredeti adriai környéken, csodálatos tájaikkal, illataikkal és ízeikkel. Itt töltöttünk időt kutyánkkal, aki szintén élvezte a tartózkodást, mint amennyit adtunk minden szabadsága volt.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Evala

Kedves Ante és Marry, köszönjük látogatását és kellemes társaságát. Mindig szívesen. Alig várom, hogy újra találkozzunk. Legjobb regádok.

Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Augusztus 2020
Minden, amire szükséged van

Gyönyörű, békés, hangulatos kőház, amely mindent megad, amire szüksége van egy nagyszerű nyaraláshoz a családdal és a barátokkal. Ha nyaralást szeretne zajos szomszédok nélkül, menjen az Evalába. Sok gyönyörű, kis sziget és öböl csak néhány percre van, például a Vrana-tó, ahol biciklizni indultunk. De a napok többségében csak otthon maradtunk grillezve és pihenve a tengerre és az aranyos olajfákra néző teraszon. Nagyon köszönöm Marija asszonynak, hogy nagyszerű házigazda volt családunknak. Találkozunk legközelebb ... Ekart család

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Branimir Ćaćić Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Üdvözöljük az Eval házában!

Nyaralóház Evala lista már megtekintette 57125 idők óta 05.01.2020.