Apartmanok PetraDrašnice - Split régió

kikiáltási ár Ft 8.593 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Apartments Petra található a tenger mellett, egy csendes környéken Drašnice, és található az utolsó emeleten az épület, kilátással a tengerre, és a parkoló áll rendelkezésre az épület előtt.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglaláshoz fizetni betét 30% -a teljes foglalási összeg és a mérleg érkezéskor. Idő lépésének a lakás után, 14h, egy időben az indulás a lakás 10 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 60 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 10 km
  • Gyógyszertár: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 4 km
  • Buszmegálló: 10 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Kínáljuk a lehetőséget, hogy bérelni egy hajót.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Petra
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zlín, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Július 2023
Szenzációs ünnep

10.7-én tértünk vissza. A tartózkodás még jobb volt, mint tavaly. Csak egy következtetés van: ha Horvátországba, akkor Drašnicébe, és ha Drašniceba, akkor Goranba. A tavalyi évhez képest egy fontos dolgot vettünk észre, Jelena mindent annyira tisztán tart, hogy az ember úgy érzi, ti vagytok az első vendégek egy teljesen új lakásban. Az egész lakás csak úgy ragyog a tisztaságtól.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Zlín, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Július 2022
Remek nyaralás

2005 óta, mióta Dalmáciába járunk, ez volt a legjobb nyaralás. Harmadik alkalommal voltunk Drašnicén, mert egyértelműen remek hely a nyugalomra, kikapcsolódásra vagy hosszú sétákra vágyóknak, de a szórakozást kedvelőknek is. A kiadós szórakozásért Tučepbe vagy Makarskába menjen. A Prlac család háza remek helyen található. A házigazdák nagyon barátságosak és kommunikatívak. A lakás újonnan felszerelt, tisztaságtól ragyog. A felszerelés sokkal jobb, mint a neten látszik. Mosogatógép, mosógép, főzőlap és vízforraló is rendelkezésre áll. Talán egy mikrohullámú sütő nem ártana. Az Apt 4 + 2 a földszinten található, így kevésbé mozgékony emberek számára is kiválóan alkalmas. Az utcától csak egy kis rés vezet hozzá. A következtetés az, hogy ha a helyzet megengedi, akkor csak ide megyünk. Mindenképpen megéri az 1000 km-t.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Jastrzębie-Zdrój, Lengyelország
Nagyon jó (4/5) Maradt A4, Július 2019
Nagyszerű nyaralás

Család 2 + 2. Kiadtunk egy A4-es lakást 2019. július 22-től2019.01.01-ig. Gyönyörű kilátás az erkélyről. Nagyon közel két strandhoz. Nagyszerű házigazdák, segítőkész, kötelező, nagyon barátságos. Lakás tiszta, illatos, jól felszerelt. Kényelmes hely a közeli városok meglátogatására. Hely a nagyvárosok nyüzsgésétől menekülő emberek számára. Béke és csend. Három étterem, egy üzlet és egy pékség. Könnyen kölcsönözhet hajót vagy deszkát. Tiszta tenger. Két kocsma a városi strand mellett. Ajánlom gyermekes családoknak, békét kereső embereknek, romantikusoknak. Üdvözlet a házigazdáknak.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Goran Prlac Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Petra lista már megtekintette 68435 idők óta 10.06.2014.