Apartmanok Sea View Dugi Rat - Split régió

kikiáltási ár Ft 8.599 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Dugi Rat és a Split régió!
Detailed description

Bútorozott lakás a családi ház 2. emeletén, Dugi Rat-ban. Légkondicionált, és egy hálószoba franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal, és egy hozzá kapcsolódó fürdőszobával rendelkezik; majd van egy konyha és egy nappali kanapéval (a konyhában kávéfőző, mikrohullámú sütő, két elektromos tűzhely és hűtőszekrény található). LCD TV is rendelkezésre áll, a nappali tágas erkéllyel / terasszal rendelkezik.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás teljesítéséhez 30% előleg fizetendő. Fizetés után kiállít egy utalványt a foglalás részleteivel. Az összeg fennmaradó részét érkezéskor készpénzben kell kifizetni. Bejelentkezés: 14:00 után Távozás: 10:00 előtt Lehetőség az érkezés / távozás időpontjának megszervezésére.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 500 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Ingyenes Wi-Fi és parkolás áll a vendégek rendelkezésére, valamint egy grill és egy hely, ahol élvezheti a grillét. A mosógépet a ház földszintjén kell használni. A legközelebbi kavicsos strand körülbelül 500 méterre található, sok szórakoztató lehetőséggel, két szupermarket körülbelül 300 méterre, a városközpont szintén 400 méterre található. Kalandsportok szervezésének lehetősége Omis területén.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Sea View
Lora ED Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Köszönjük, hogy böngészi apartmanjainkat. Minden információhoz vagy kérdéshez rendelkezésre állunk.

Apartmanok Sea View lista már megtekintette 14829 idők óta 08.02.2018.