Apartmanok TenaGornji Karin - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 7.817 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Tena apartmanok a sétány szélén találhatók, az első sorban a tenger felé. A parkosított udvar közvetlenül a strandra vezet, a tenger 10 m-re van. Távolság üzletektől vagy éttermektől 20 m. Tágas udvar, grillező és parkoló áll a létesítmény vendégei rendelkezésére. Minden létesítményhez megfelelő kerti bútorok tartoznak, amelyek a nap legmelegebb részében pihenést és élvezetet biztosítanak. Az épület befogadóképessége 2 apartman, az első az épület földszintjén található, 22 m2-es, apartmanonként maximum 2 fő, a második pedig az emeleten található, amely maximum 6 fő elszállásolására alkalmas. lakásonként. Minden apartmanban kényelmes franciaágyak, konyha, valamint egy klasszikus háromszemélyes kanapé található, amely szükség esetén kényelmesen pótággyá alakítható. Minden apartman légkondicionált, WI-FI internettel, TV-vel felszerelt. Minden apartmanhoz zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A Crna Punta a Karin-öbölben található, 5 percre Karintól és 40 km-re Zadar városától.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A szállás árlistája minden apartman mellett megtalálható. Foglaláskor a teljes kialkudott összeg 30%-ának megfelelő előleg fizetése történik a létesítmény tulajdonosának folyószámlájára, ezzel igazolva a foglalást, míg a többit a létesítménybe érkezéskor fizetik ki. Az egyes apartmanok árlistájában kiemelt árat pótágy használata esetén emeljük: személyenként 15 eur/nap. Mindössze 1 éjszakára az apartmanban az árlistában kiemelt foglalás ára minden időszakban 10 €-val emelkedik. Továbbá a bérelt lakást az objektumba érkezés napján 14:00 óra után kezdheti meg, míg a létesítményből való távozás időpontja legkésőbb 10:00 óra.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Élelmiszer: 20 m
  • Étterem: 90 m
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A szállás tartalma: ágynemű, törölköző, ingyenes Wi-Fi, adók, nyugágyak, grillezési lehetőség, légkondicionálás, parkolás az épületen belül.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Tena
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Prijedor, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Július 2023
Gyönyörű nyaralás!

A szállás kiváló. Minden olyan, mint a fotókon. Nagyon tiszta és rendezett. A szállásadó nem tolakodó és mindig készen áll a segítségére. Kaptunk egy extra ágyneműt, miután bepiszkoltuk. A strand gyönyörű az árnyékban. Alkalmas nyaraláshoz nagyon kisgyermekekkel. A konyha edényekkel felszerelt. A lakásnak tényleg nincs hibája.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Július 2023
2023 nyár

Bár nem először járok itt, mindig meglep valami újdonság. A kiváló tisztaság mellett a tulajdonosok egy kis frissességet is visznek a lakásba. Legyen szó új tapétáról, burkolatról, vagy magának a térnek a teljes felújításáról... mindegy, az élmény mindig Húúú! Idén gyümölccsel és sütivel vártak minket egy kis asztal a szobában. Nagyon kellemes az íze és frissítő az utazás után. A strand közvetlenül a ház mellett van, étterem és bolt is. Jelena, Mio és csodálatos lányuk, Tena különlegesek, kellemesek és nem tolakodóak. És ismét készséggel állnak rendelkezésére, bármilyen kérdésre, beszélgetésre. Az apartmanok mindennel fel vannak szerelve, ami egy gondtalan nyaraláshoz kell. Hozz magaddal jóindulatot, strandtörölközőt, könyvet és élvezd. Ružica Gavranović

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Krapina, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Július 2022
Nyaralás 2022.

Stúdió apartmanban szálltunk meg, nagyon szépen berendezett, minden megvolt, amire szükségünk volt. Este romantikus hangulat világítással az udvaron. Az udvartól a tengerig és a korlátlan úszásig... A házigazdák nagyon kedvesek. Szép és békés nyaralás volt!!

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Jelena Pohižek Lacić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Kedves barátaim, üdvözöljük a Crna Punta-ban! Bármilyen információért forduljon hozzám bizalommal!

Apartmanok Tena lista már megtekintette 72643 idők óta 27.06.2016.