Apartmanok MariaGradac - Split régió

kikiáltási ár Ft 9.380 / éj
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Tágas és teljesen felszerelt apartmanok tengerre néző kilátással, Gradac központjában, a tengerpart (tenger) mellett. A ház előtt van egy kert, ahol délutáni szünetek is helyet kaphatnak, ideális egy könnyű tea és kávé elfogyasztására vagy egy választott könyv olvasására. Parkolás a vendégek számára biztosított. Az alapfelszereltségen kívül az apartmanban légkondicionálás, műholdas TV, okostévé, ingyenes Wi-Fi, valamint olyan kiegészítők találhatók, mint a mikrohullámú sütő, vízforraló, sőt még hajszárító is. Az üzletek, éttermek és ATM-ek közelsége ráadásul szebb és nyugodtabb, idegeskedés nélküli pihenést biztosít a vendégnek, mindezt maximum 100 méteres körzetben. (minden "a vendég számára elérhető") A létesítmény szlogenje: "Mint otthon".

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A teljes összeg 30%-ának megfelelő előleget kell fizetni a foglalás megkötésekor. A fennmaradó összeg kifizetése érkezéskor vagy megegyezés szerint. Az előlegfizetés visszatérítésének költsége a lemondó felet terheli, az előleget 40 napon belül visszatérítjük. Az ár tartalmazza a klíma használatát (a klíma működése nincs korlátozva), az idegenforgalmi adót. A parkolás ingyenes a vendégek számára. Szükség esetén utalványt szállítunk. Házirend kiemelve a lakásban. Azzal, hogy 14:00 órától a lakásba érkezésen van a hangsúly, és természetesen 9:00-ig a lakás elhagyásán. Az apartman elhagyásakor a vendégeknek tisztán kell távozniuk, a végső takarítást mi vállaljuk. Igény esetén mosást végzünk a vendégeknek. A házirend minden egyéb pontja és tájékoztatás a vendégekkel érkezéskor történik. Természetesen, ha bármilyen más információra van szüksége, szívesen válaszolunk.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
1. Az érkezéstől számított 40 napon túli lemondás esetén az előleg (előleg) teljes összegét visszatérítjük a vendégnek. (terv szerinti időpont) 2. Családi tragédia, betegség és hasonló körülmény esetén a befizetett összeg felét előleg visszatérítése kerül vissza. Ugyanígy az előleg fele visszajár, ha a vendég 20 napnál hosszabb időre mondja le a foglalást. 3. Hasonlóképpen a vendég az előleget a következő évre hagyhatja. 4. Ha az időpont lemondását követően határidőn belül bérelünk, lehetőség van a kaució visszaadására. 5. A vendég lemondása esetén az előleg visszatérítését és a tranzakciós költségeket mi álljuk. 6. A visszaküldés költsége a vendéget terheli, ha lemondja a foglalást Természetesen további információkért készséggel állunk rendelkezésére, ha bármilyen félreértés merül fel. Köszönöm a megértésed!
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 30 m
  • Étterem: 10 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Bank: 20 m
  • Posta: 100 m
  • Benzinkút: 500 m
  • Sport tevékenységek: 400 m
  • Disco club: 4 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Bárka (csónak) bérbeadása engedéllyel vagy anélkül a hajókezelő számára.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Maria
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Skołoszów, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Szeptember 2023
menő

Nagyszerű hely, gyönyörű kilátás a nagyon jól felszerelt apartmanból, van egy terasz is közvetlenül a sétány mellett, mellette egy pékség, ami nagyon kényelmes volt, közel a kikötőhöz, sok étterem van, ahol sétálni lehet, a házigazdák nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Ajánlom !

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Nijemci, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Augusztus 2023
Tökéletes lakás

nagyon rendezett, minden megvan, ami kell, még visszaváltható üvegek is, ha olyan italt szeretnél vásárolni, amihez üres csomagolást kell telire cserélni. Nagy erkély kilátással, a tenger szó szerint 5 méterre a lakástól. A házigazda barátságos, odafigyel a részletekre, nem tolakodó, de mindig a vendégek rendelkezésére áll. Itt teljes magánéletben és maximális kényelemben lesz része. Díjnyerteshez hasonlítható ajánlás a hazai olívaolajhoz. PS, a férjem is elégedett összességében 10

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Válasz

SZÍVBŐL KÖSZÖNÖM!!!!!!

Zenica, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Augusztus 2022
Köszönet a házigazdáknak

2022 augusztusában szálltunk meg. Köszönet a házigazdáknak a körülményekért és a létesítményben való tartózkodásért. Egyszerűen a helyszín, a létesítmény és a házigazdák ajánlottak. P.S. Kisebb panasz a strandért felelős városi szolgálatnál a zuhany meghibásodása, amely elnyeli a nercet, de nem engedi ki a vizet, és nem is viszi vissza a nercet.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Válasz

Köszönjük észrevételét. Ami a zuhanyzót illeti, megkérdezem az illetékeseket. Üdvözlet

Mutasd meg az összes véleményt
Danijela Ramić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Élek Graz születése óta vagyok házas, és van egy két (2) felnőtt gyerek. Completed'm közgazdász. Beszélek angolul elég jól tudni németül. Remélem ez lesz a kellemes tartózkodást Graz, Ausztria és Horvátország. Mottónk: otthon:

Apartmanok Maria lista már megtekintette 64308 idők óta 16.07.2016.