Apartmanok SunceHvar - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 3.582 / éj
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Hvar-szigeten, Hvar város csendes részén, a városközponttól mindössze 10-15 perc sétára vagy autóval 5 percre található. Néhány percnyi sétára található a kis üzlettől, ahol mindent meg lehet vásárolni, és a város legszebb strandjaitól. A strandon két étterem található, ahol napozóágyak, napernyők, hajók, pedálhajók és hasonlók bérelhetők. Családi házunk nagy terasszal, kerttel és kandallóval rendelkezik. Saját parkoló is van. Szinte minden apartmanunk / szobánk tengerre néző, Vis és Korcula és Pakleni szigetek. Ágynemű, törölköző (nagy és kicsi), tartózkodási adó, villany és víz használata parkoló, szaniter, végső takarítás, háziállat bevihető és internet. Ha úgy dönt, hogy vendégeink vagyunk, akkor a vízparton vagy a katamaránbuszon is megérkezhet, attól függően, hogy mikor érkezik. További információért forduljon hozzánk bizalommal! Köszönöm és üdvözöljük!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az árak tájékoztató jellegűek és azonosak a vendég kérésére! A maximális árak nem szerepelnek! A szállásfoglalás előlegfizetéssel történik. Érkezéskor megérkezhetünk a vízparton vagy a katamaránbuszon, az érkezés időpontjától függően. A bejelentkezés 14:00 óra után történik Kijelentkezés: 10:00 óráig Megérkezés időpontját is meg lehet állapítani! Ha délután érkezik a csekk vagy a szigetszállítás előtt, nincs semmi gond, megengedhetjük Önnek, hogy poggyászokat várjon.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Belváros: 800 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 800 m
  • Gyógyszertár: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Posta: 800 m
  • Benzinkút: 600 m
  • Buszmegálló: 1 km
  • Repülőtér: 15 km
  • Marina: 2 km
  • Sport tevékenységek: 600 m
  • Disco club: 800 m
  • Kaszinó: 800 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza: ágynemű, törölköző (nagy és kis), tartózkodási adó, villamos energia és vízfogyasztás, parkoló, szaniter, végső takarítás, háziállatok és internet-hozzáférés. Ha délután érkezik a csekk vagy a szigetszállítás előtt, nincs semmi gond, megengedhetjük Önnek, hogy poggyászokat várjon. Nagyon fontos számunkra, mint vendégeink számára, hogy jól érezzük magunkat, hogy az üdülés a lehető legkellemesebb legyen, és otthon érezze magát, de szükségünk van a kis segítségre! :) Csak kölcsönös együttműködéssel tudjuk elérni a tiéd és a boldogságunkat!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Sunce
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Valpovo , Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Szoba, Július 2022
Tökéletes nyaralás

Mivel az utolsó pillanatban foglaltuk le a szállást, nem voltak nagy elvárásaink, de ez a szállás kellemesen meglepett minket. A ház ideális helyen van. Néhány perc sétára számos strand található. Hvar városának szigorú központja 5 perc sétára található. A szállás közvetlen közelében számos gyorsétterem és "normál" étterem található. Számos üzlet is található, ahol minden szükséges élelmiszert megvásárolhat. Az árak a várakozásokkal ellentétben mindegyikben a tengerparton megszokottak. Ezt leszámítva szinte nincs zaj, pedig a szezon csúcsán voltunk. Autóra mindenesetre egyáltalán nincs szükség, hacsak nem a sziget távolabbi részeit akarjuk meglátogatni. Szállás ára: sokkal többet kap, mint amennyiért fizetett. A szobák tiszták és rendezettek, és minden megtalálható, amire szüksége van. Ha valami hiányzik, a házvezetők szívesen segítenek. A háziasszonyok rendkívül kedvesek és vendégszeretőek. Minden olyan helyet ajánlanak, amelyet érdemes meglátogatni. Elkalauzolják a város és a sziget titkaihoz, és felfedik a legjobb étkezési, vásárlási és úszási helyeket. Végül, amit többször is hangsúlyoztak: „érezze magát otthon”, azt teljesítették. Otthonos érzésünk volt itt, nyaralni, és ez felbecsülhetetlen.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm szépen!😊

Köszönöm kedves hozzászólásodat! Természetesen a kölcsönös elégedettséghez mindig kölcsönös kommunikáció kell!😊 Üdvözlet Hvarból!

Brus, Szerbia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Szoba, Június 2022
Ajánljuk!

Nagyon vendégszerető és kedves házigazdák. Maja és anyja mindig ott vannak, bármiben, amire szüksége van. A szállás tiszta, kellemes és jó helyen van. Minden ajánlás az apartmanokban való tartózkodáshoz.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm

Köszönöm a kedves hozzászólást!😊 Üdvözlet Hvarból! Maya

Füssen, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Szoba, Augusztus 2021
Nagy!

Október hónap, és még mindig Mayára és az anyukájára gondolunk. A gyönyörű természeti környezet mellett, amelyet Hvar bőségesen kínál, Maja és anyja melegségükkel, barátságosságukkal és feltűnés nélkül elmélyítik ezt az érzést. Úgy érzed, örökké ismered őket. A szállás pontosan a leírtaknak megfelelő volt. Nagyszerű ajánlás!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Maja Kalinić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Üdvözlet mindenkinek, A nevem Maja és a házigazdám leszek, ha úgy dönt, hogy eljövök! A családom több mint 40 éve foglalkozik az idegenforgalomban, tehát ezzel a vállalkozással nőttem fel. Ez lehetővé teszi számomra új emberekkel és kultúráimmal való találkozást, valamint új barátok megszerzését. Imádom ezt a munkát! :) Szeretek önként vállalkozni, főzni, könyvet olvasni és felfedezni a szigetet.

Apartmanok Sunce lista már megtekintette 65051 idők óta 12.05.2015.