Apartmanok ChiaraIž - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.810 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a és a Horvát szigeteken!
Detailed description

A régi dalmát ház, felújított és berendezett. Nem található egy csendes helyen, 5 perc van. sétára a városközponttól Veli Iža.Zahvaljujući lokacijii legerősebb nyáron élvezheti a csendet és nyugalmat, és egy kis méh cselekvés és a tömeg több minutabiti meg a közepén a zbivanja.kuća két hálószoba az emeleten, és egy tágas nappali , konyha és fürdőszoba, a földszinten.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Előleg: Az az összeg, három napig a lakásban smještaja.Dolazak nakon13h, majd a lakásban a 10h.za 3 év alatti gyermek god.ljetovanje ingyenes, és 5 év alatti gyerekek. 50%-os kedvezmény. Az árak, dátumok, idők az érkezés és távozás csak orijentacijske.Slobodno mi javiteukoliko meg zainteresiraniza a lakást, mert minden vendég számára külön-külön.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 100 m
  • Posta: 90 m
  • Marina: 90 m
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Minden vendég felveszi a welcome drink. Kerékpárkölcsönzés, és mindazok, akik úgy döntenek, hogy tölteni a lakásunkban 15 vagy több nappal očekulje ajándék hajókirándulás!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Chiara
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2014
Rest 5

Miután a hétköznapi közönség Zágrábban ez egy igazi paradicsom a lélek. Béke! Csend! Holidays! Hause nagyon szép és jól felszerelt. Köszönjük a szép családi Kulišić vendégszeretet! Találkozunk jövőre !!! :)

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Ljubljana, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2014
Osolnik Ljubljana

Volt egy szép hét Iž a család Kulišič -apartement Chiara. Nagyon szép család, amely egy nagyon kényelmes apartman szélén Veli Iž. Nagyon meg voltunk elégedve, és nagyon ajánlom ezt Apartman.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
arijana kulisic Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Apartmanok Chiara lista már megtekintette 5337 idők óta 09.05.2014.