Apartmanok IvaIž - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 34.140 / éj
Detailed description

Két újonnan felújított apartmanunk jakuzzival (200x200 - 5 fő részére) ideális helyen található (első sor a tengerhez) a béke, a tengeri nyugalom, a tengerparti növényzet és az érintetlen természet szerelmeseinek. Amellett, hogy az épület előtti privát, természetes strandon napernyők és napozóágyak és lépcsők állnak rendelkezésre a jobb tengeri hozzáférés érdekében, néhány apartmanhoz tengerre néző erkély is tartozik, néhányhoz pedig nagy terasz is tartozik grillezővel. Mind a 2 apartmanban teljesen felszerelt konyha nappalival, fürdőszobával és egy hálószobával A1 erkélyes (3 1), A2 terasszal (3 1). Az apartmanok az egyszerűség és a nyári lazaság varázsát árasztják, amely elsőre megnyugtatja Önt. Az épülettől a tenger mentén egy ösvény vezet a közeli piachoz és egy robison kinézetű étteremhez és igazi dalmát ínyenc ételekhez. Veli Iž mindössze néhány percnyi autóútra van. Itt található posta, kikötő, éttermek és piac. Az egész szigeten, akár az apartman előtt is felfedezheti a horgászat varázsát. Garantált béke és élvezet!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Zadarból (Gaženica kikötőjéből) komppal juthat el a szigetre, és előzetesen le kell foglalnia és online jegyet kell vennie. Ha nem tudja, hogyan találja meg a házat, találkozhatunk a kikötőben. Az időpont lefoglalása előleg befizetésével, a rendelkezésre állás visszaigazolása után történik.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 400 m
  • Posta: 5 km
  • Marina: 5 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
terasz jacuzzival (2 fekvőhely + 3 ülőhely) csak az apartman vendégei számára
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Iva
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Danijela Škaro Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Az apartmanokat családbarátnak tartjuk évek óta. Feladatunk és valódi elégedettségünk az, amikor a vendég kényelmesen érzi magát létesítményünkben, és amikor újra visszatér. A vendégek számára mindig rendelkezésre állnak bármilyen kérdés és javaslat.

Apartmanok Iva lista már megtekintette 21559 idők óta 06.05.2020.