Apartmanok RokoIž - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 8.278 / éj
Detailed description

Apartmanaink Iž szigetén találhatók Mali Iz városában. Egy kis hely csendes és csendes, csak a gyönyörű tájak és illatok szerelmeseinek. A házban négy apartman található, kettő a földszinten és a földszinten két, csodálatos kilátással a tengerre és a környező területekre. Az apartmanok teljesen felszereltek, szépen és modernül berendezettek. TV, DVD, légkondicionáló, a ház udvarán pedig grillezési lehetőség van. A ház előtt van egy privát parkoló, valamint egy gyermekek számára alkalmas strand is. Csak 3 perc séta bolt, kávézó, étterem és mentőautó. Veli Iž községében, mindössze 5 percre autóval, számos étterem, kikötő, posta és kikötő található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A sziget egy órás hajóútra érkezik, és elhagyja Gaženica (Zadar) új kikötőjét. Ha már megérkezel, beléphetsz a lakásba, és ha nem vagy biztos benne, hogy megtalálsz egy házat, találkozhatunk a kompon. A lekötés 10% -os befizetéssel történik, a rendelkezésre állás megerősítésekor.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 100 m
  • Posta: 5 km
  • Marina: 5 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Lehetőség van kirándulásokra a Kornati-szigetekre vagy a környező szigetekre, csónak- vagy csónakkölcsönzésre, túrázásra a sziget legmagasabb csúcsán. A közelben egy olyan szálloda is, ahol gyakran szerveznek táncos pártokat, masszázsokat, gong-üléseket. Mindössze 5 perc autóútra van posta, ATM, márkák, kikötők és különböző éttermek. A szezon alatt egy élő zenekarral és ünnepséggel várja a reggelig. A sziget ideális azok számára, akik békét és csendet keresnek, tele vannak strandokkal, ahol egyedül lehet. A tenger tiszta és tiszta, az éjszakák kellemes alvás.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Roko
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Olja Lukić Jajić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Lakásainkat a családom, anyukám, testvéreim és én üzemeltetjük. Vállalkozásunkat szívvel vezetjük, és arra törekszünk, hogy vendégként jól érezze magát, a család tagjaként, ezért gyakran visszatér hozzánk. Arra törekszünk, hogy nyugalmat biztosítsunk Nektek, így általában csak érkezéskor és induláskor találkozunk, és nagyon szívesen látunk vendégül egy kávéra, gyümölcslére, ha szeretnétek jobban megismerni minket.

Apartmanok Roko lista már megtekintette 64256 idők óta 13.02.2016.