Apartmanok Carpe DiemPag Jakišnica - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.297 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Pag Jakišnica és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Carpe Diem Apartman található egy kis, csendes öbölben Jakišnica az északnyugati része a sziget családi házban az első emeleten. Az apartmanok jól felszerelt (mosógép, mosogatógép, sütő, légkondicionáló, ingyenes Wi-Fi-vel, műholdas TV-vel ...), egy nagy terasz nyílik a tengerre. A lakás is lehet használni kerti (grill, kerti zuhany, napozóágyak ...). Parkolás. A homokos strand 70 méterre, alkalmas gyermekes családok, az idősek és a különleges igényeket. A közelben van egy sor öböl gyönyörű homokos strandok, hogy lehet elérni pályák az erdőben olajbogyó. A központban található a Hotel Luna (medence, spa ...) üzletek, éttermek és kávézók a part mentén.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Előleg szükséges az összeg 30% -át a teljes ár és amikor a fizetési megerősítette, fenntartás lakások. Érkezéskor a lakást kell fizetni a fennmaradó összeg a teljes árat. Érkezési idő (14: 00), és az indulás ideje (10: 00h).
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 70 m
  • Orvos: 15 km
  • Gyógyszertár: 15 km
  • Buszmegálló: 15 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Tudni szeretné tölteni a nyaralást, hogy valóban a legtöbbet minden szabad pillanatot Carpe Diem apartmanok ideális hely az Ön számára, hogy szeretné-e az aktív üdülés, szabadság, több személyes adatait. Amellett, hogy öböl a közelben többek között a strand Slatina sárral, mindössze 5 km távolságra Lun vannak ősi olive groves Lun Olive Gardens. Mivel Lun legészakibb település a szigeten, minden nap lehet hajóval a közeli szigetekre és a város Rab érdekes történelmi helyek és gasztronómiai élményt. A Novalja, amely mindössze 12 km-re szervezett kirándulások a szigetekre Olib és Silba akik nyaralás érintetlen természet, nem autók.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Carpe Diem
Sanja i Josip Bradarić Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Carpe Diem lista már megtekintette 10383 idők óta 27.03.2017.