Apartman MilatićHvar Jelsa - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.039 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Hvar Jelsa és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Teljesen felszerelt és újonnan felújított apartman Jelsa nagyon csendes részén, mindössze 5-6 perc sétára a tengertől és a vízparttól, valamint a piactól, banktól, postától, standoktól, kávézóktól és éttermektől. Modern stílusban díszített és nagyon kényelmes. Konyha étkezőasztallal, nagy nappali, hálószoba franciaággyal 180 x 200, hálószoba két ággyal 90 x 190 és fürdőszoba zuhanyzóval. A konyha teljesen felszerelt olyan gépekkel, mint mosogatógép, mixer, botmixer, vízforraló, kenyérpirító, kávéfőző. A nappali kanapéval és ambilight SMART TV-vel és műholdas TV-vel felszerelt. Az apartman előtt van egy nagy, 35 m2-es terasz étkezőasztallal és nyugágyakkal, virágokkal körülvéve, amelyek alkalmasak a gyerekek játékára vagy késő esti hvari borok élvezetére... A tágas udvarnak köszönhetően nagyszerű a magánélet. A lakás északi oldalán található egy erkély, amely a nagy hálószobából érhető el. Az apartman a földszinten található. Parkolás több autó számára.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Előleg számla 30% egyenleg érkezéskor. Érkezési idő: 14:00 óra megegyezés szerint és korábban Távozás időpontja: 10:00 óra egyeztetés után és később A végtakarítás benne van az árban. Háziállat 7 € naponta.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 500 m
  • Strand: 700 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 700 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 500 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 200 m
  • Buszmegálló: 200 m
  • Marina: 600 m
  • Disco club: 300 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Kiegészítő berendezések és készülékek az árban: - internet, ambilight SMART TV, klíma, hajszárító, vasaló, teljesen felszerelt konyha (mosogatógép, vízforraló, konyhai mixer, botmixer, kenyérpirító, kávéfőző), mosógép. - Ágyneműcsere hetente egyszer, törölközőcsere hetente 3 alkalommal, ha szükséges és gyakrabban. Lehetőség motorcsónakos kirándulásokra kapitánnyal, szállítás a közeli szigetekre, szigetekre és rejtett öblökre. Megfizethető.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Milatić
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Szeptember 2019
Nagy

Patricia nagyon kellemes házigazda. Megvan mindent, amire szükségünk volt. A lakás tiszta és rendezett, jó helyen, a központ közelében.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Ottawa, Amerikai Egyesült Államok
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Milatić, Július 2018
Lovely apartman egy szép faluban

10 napig itt maradtunk, és kiváló volt! Ez egy rövid séta a bevásárlóközpontoktól, és számos strandra sétálhat. A város buszmegállójától egy rövid sétára van. A házigazdák megérkeztek érkezésünkre és ajándékokat adott a hét folyamán, és nagyon vendégszerető volt. A konyha és a hozzá tartozó főzőeszközök jobbak lehetnek, mint bármely lakásban, ahol maradtunk. Nagyon ajánlom ezt a helyet!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Patricija Milatić Reklám mivel 2011
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Nekem van 24 éve, Szeretek utazni, új embereket és kultúrájukat. A kis Van kapcsolat a vendégek, és örülök minden nyáron, és minden új ügyfél egy új élmény, amelyből megtudhatjuk, hogyan lehetne javítani az ajánlatukat, és a vendégek még többet elégedett.

Apartman Milatić lista már megtekintette 40999 idők óta 06.02.2015.