Apartman MarivoJesenice - Split régió

kikiáltási ár Ft 10.676 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Jesenice és a Split régió!
Detailed description

Új építésű családi ház, 110 m2-es, földszinti konyha és nappali fürdőszoba, az emeleten - két hálószoba, mindegyik dupla ággyal, légkondicionáló, erkély, WC. A házban található az út mentén, mindössze 30 méterre a strandtól. A létesítmény található, 2 perces sétára a szupermarket és egy 3 perces sétára a helyi autóbusz-állomástól. Center Duce üzletek, gyógyszertár, posta, utazási irodák, éttermek, stb, található néhány kilométerre, 5 perc autóval vagy helyi busszal. A ház egy műholdas TV több mint 200 program, interenet, a konyha nagyon jól felszerelt, beleértve a kenyérpirító, kávéfőző és keverő. Ideális egy pár, vagy két pár vagy egy család, két gyermek. Grill és parkoló az udvarban.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Annak igazolására, foglalás szükséges fizetni letét 120 euró, a többit ki kell fizetni egy pár nappal az érkezés előtt, vagy megérkezés után a számla. A teljes költség 25 € tisztítás. (Küldés hitel utalvány és a teljes összeget.) 8 év alatti gyermekeknek ingyenes. House Rules. Ha a légkondicionáló bekapcsolásakor ablakok és ajtók zárva kell lennie. A vendég köteles figyelni a mi tulajdonunk, ha ez nem okoz némi kárt, akkor erről értesíti a tulajdonosok és kártérítés fizetésére. Törölköző nem engedélyezett a tengerparton. Júliusban és augusztusban dolazci csak szombaton. Ha szükséges, meg lehet változtatni, ha van egy előzetes megállapodást. Indulás ideje 10: 00h Érkezési idő után 14:00 óráig (vagy előzetes bejelentkezés alapján)
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 20 m
  • Étterem: 500 m
  • Gyógyszertár: 1.7 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 1.7 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Marivo
Ivo & Marina Zemunik Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Szia kedves vendég, Mi egy pár, hogy csak idén indult, kiadó mind a munka a turizmus, így megértjük igényeit és vágyait a vendégek. Remélem tetszeni fog a nemrég felújított házban. Kívánunk kellemes időtöltést és szép ünnepeket! Ivo & Marina

Apartman Marivo lista már megtekintette 9671 idők óta 09.08.2016.