Apartmanok VitlovUgljan Kali - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 17.198 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A nyaralóház a tengertől az első sorban található, mindössze 30 méterre a strandtól. Van jobb érzés, ha ledobja a táskáját egy hosszú utazás után egy tiszta és kényelmes, tengerre néző apartmanba? Ha megérzi a tenger illatát, és végre megpihenhet, mert... kezdődhet a jól megérdemelt nyaralás. Gondoskodunk arról, hogy az Apartment Vitlov az Ön második otthona legyen azokban a napokban. A ház egy csendes öbölben található, és kerttel, parkolóval, grillezővel, tengerre néző erkéllyel rendelkezik. Kikötőhelyet tudunk biztosítani a hajójához. Ugljan szigetén, Kaliban, a Mala Lamjana-öbölben található. Aki nyugalmat és nyugalmat, érintetlen természetet, fenyőerdőt, tiszta tengert keres, az jó helyen van. A házban három apartman található, melyek kényelmes bútorokkal és minden szükséges géppel felszereltek, a mosógép külön helyiségben van közös használatra. Legnagyobb előnyük a tengerre néző erkélyek, ahol a családdal szórakozhat. Parkolás minden jármű számára biztosított. A kertben grillező található terasszal és ülőgarnitúrával.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglalás esetén a végösszeg 25%-ának megfelelő előleg fizetése szükséges, és az érkezés ideális időpontja 16 óra után, távozás 9 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 1.6 km
  • Étterem: 1.6 km
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 1.6 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 4 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Parkolóhely a ház előtti udvarban minden jármű számára biztosított, korlátlan vezeték nélküli internet az apartmanokban, napernyők és nyugágyak a strandon használatban - felár nélkül, csónakkikötő. A Zadar várossal való folyamatos kompjáratok megkönnyítik az érkezést Ugljan szigetére, szervezett kirándulásokkal pedig régiónk tágabb területét (NPKornati, Krka vízesések) ismerheti meg. Lawrence, Fishermen's Nights és még sok más táncos este, amely kedves emlékeiben marad. Várjuk érkezését.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Vitlov
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Maribor, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2016
Bay béke

Bár a sziget Ugljan tele turisták, meg lehet találni egy helyet, ahol igazán kipihenni a mindennapi nyüzsgés. Ez határozottan Bay Kis Lamjana és nagyon tágas, szép, modern lakás, amely gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. Házastársak Vitlov küzdenek, hogy a vendég mindent, amit kell, nem csak a nyugágyak és napernyők a strandon, de néha a friss hal roston ház. De ami a legfontosabb, barátságos és tisztelettudó, barátságos hozzáállást itt bőségesen

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Nova Gorica, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Június 2016
vakáció

Gyönyörű és szépen berendezett lakás! A házat körülvevő kert vagy egy nagy és szép! A helyiek barátságos és kínálnak, amire szüksége van, és mi mindent megteszünk, hogy még több! Többnyire minden rendben, és érdemes a visszatérés!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
köszönöm

Hála család Kramberg, hogy olyan megfizethető .Van mindig a vendégek szívesen Apartmanok Vitlov.Lijep üdvözlete Mirjana és Denisa

lj, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Május 2016
Mindig jön vissza

Ha szeretne egy nyugodt, barátságos és kényelmes marad a tenger közelében, ahol nincsenek emberek tömegeit forgatagában ez az a hely az Ön számára. A helyiek fogadó Denis és Mirjana rendkívül barátságos, vendégszerető, amíg azok a diszkrét és professzionális. Mindig kapott szívességet, amire szükségünk volt elérhető. Ez az a hely, ahol megengedheti magának egy kellemes nyaraláshoz. A tulajdonos is kínálnak friss halat fogtak maguknak. Készen áll a grill kivételes. Az igazi öröm a pohár helyi dalmát borral. Az apartmanok tiszta és rendezett, és felajánlotta, amire szükség van egy kényelmes tartózkodást. Belül is szinte privát strand több amit az ember elvár. Ez egyszerűen egy öböl barátságos helyiek, ahol mindig jön vissza ... Röviden, nagyszerű!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
KÖSZÖNÖM

Köszönöm a kedves szavakat .Van mindig arra törekszünk, hogy a vendégek kényelmes és lehet zadovoljni.Hvala Ema.

Mutasd meg az összes véleményt
Mirjana Vitlov Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Örülök annak, hogy mi is köszönjük a választott Apartments Vitlov a nyaralás, és a férjem és én arról, hogy Ön és családja marad a lakásunkban, mint kellemes, amennyire csak lehetett, a sok boldog emlék. Mindig szívesen.

Apartmanok Vitlov lista már megtekintette 65309 idők óta 26.04.2014.