Apartmanok BerovicKaprije - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Kaprije és a Horvát szigeteken!
Detailed description

A nagyobb lakás (Delight, 55m2 + 20m2 terasz), kettő. Az első szobában két egyszemélyes ágy, a másik szobában egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy. Ez a nagy apartman pótágy vagy kiságy. Van egy szép, és elég tágas terasz védve a közvetlen napfény, gyönyörű kilátással a tengerre, ami ideális a kis gyerekek játszani. Az apartman nem légkondicionált, de ez mindig kellemes és nem meleg. A lakás fel van szerelve műholdas TV-vel. Két kisebb új lakás (zöld és rózsaszín Delight, minden 30m2 + 12m2 terasz), az egyik egy dupla ágy és egy kanapé. A teraszról a lakás egy gyönyörű kilátás nyílik a sziget Kaprije és a tenger. Minden apartman alkalmas maximum 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és maximum két gyermek. Az apartmanok felszereltsége: légkondicionáló, műholdas TV.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fenntartások készülnek a fizetés 25% a teljes. A fennmaradó érkezéskor esedékes.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 400 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 400 m
  • Posta: 400 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A welcome drink. Egy további kínál barbecue kérésre. Van még egy pár kerékpár használat a gyermekek és a felnőttek. És van egy kikötés. Félnapos, egész napos kirándulások és hajóbérlés. Válaszolj nekem egy e-mailt, ha azt szeretnénk, minden információt (parkolás, hajó menetrendek, foglalás módszer, akciók, kedvezmények ...) Remélem, úgy dönt, hogy jöjjön, és nézze meg, hogy milyen csodálatos Kaprije és a kristálytiszta kék tenger. Biztos vagyok benne, hogy nem fogja megbánni. Van akció és kedvezmények 9, 10 és 11 hónap. A hosszú távú előrejelzések bejelentette a szép idő, kellemes hőmérséklet és a tenger hőmérséklete nagyon alkalmas a fürdőzésre.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Berovic
Daniel Berović Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Berovic lista már megtekintette 4449 idők óta 11.08.2014.