Apartmanok White Rock Kaprije - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 21.623 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Kaprije és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Luxus apartmanok egy vadonatúj villában Kaprije szigetén, a Sibenik-szigetvilágban. Gyönyörű mediterrán kert, privát strand 150 méterre a háztól. Kaprije egy gyönyörű sziget, amely autentikus tájat és életformát kínál Közép-Dalmáciában. Nincsenek autók, egzotikus természet, lenyűgöző strandok, mágikus naplementék és csendes, lenyűgöző éjszakák, ahol csak hullámokat hallhat ... Ideális mind a felejthetetlen családi vakációhoz, mind a romantikus nyaraláshoz ... Az apartmanok mindazt tartalmazzák, amit egy modern életmódban szoktatok. Kézzel készített bútorok és ágyak és csúcsminőségű készülékek. Két deluxe hálószoba dupla ággyal és négy kiváló minőségű kanapéval a nappaliban. Legfeljebb 8 vendég elszállásolására alkalmas. Selyemtakarók, bambusz párnák, lavander matracok ... Két fürdőszoba zuhanyzóval. Teljesen felszerelt konyha mosogatógéppel és mosógéppel, beépített szekrényben rejtve a teremben. Minden szoba AC egységekkel van felszerelve. Ingyenes WIFI. A Rocks apartman exkluzív hozzáférést biztosít a 32m2-es medencéhez.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Check in 14.00 után, check out at 10. 00. 25% előleg befizetéskor (max. 48 óra), 75% 60 nappal az érkezés előtt banki átutalással. További befizetési és fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 800 m
  • Posta: 500 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Ingyenes kerékpárok
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok White Rock
Zoran Turkovic Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok White Rock lista már megtekintette 11510 idők óta 08.09.2018.