Apartmanok Oštra GlavicaKarlobag - Kvarner

kikiáltási ár Ft 8.565 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Karlobag és a Kvarner!
Detailed description

Apartman, gyönyörű kilátással a tengerre, abban a házban található, ahonnan az út vezet a strandra. Az apartman funkcionálisan berendezett pároknak vagy kicsi családoknak (gyermekekkel), az erkély pedig védve van az erős déli naptól, és asztalokkal / székekkel van felszerelve. Az erkélyről széles kilátás nyílik a tengerre és a Velebitre, a természet- és a nemzeti park közelében. A strand annyira közel van, hogy a vendégek gyakran mennek többször egy nappali házba / strandba, este este a hely csendes sétálni vagy étterembe menni, és néhányan ugrik (5 perc autóval) a közeli Karlobagba (több étterem, több üzlet, pékség, gyümölcsbolt, bank és Ábra.). A hely ideális, ha pihenni szeretne egy csendes nyaralás mellett a tenger mellett, és összekapcsolja Pag, Plitvice, Velebit, Zadar utakkal. . A közelben található az Adventure-Rizvancity Park, amely különösen népszerű az idősebb gyermekek és fiatalok körében, és a medveszenthely Kuterevo-ban. Egynapos kiránduláson kívüli vendégek meglátogathatják a Plitvicei-tavak Nemzeti Parkot.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Eltérő megállapodás hiányában az érkezés délután 2-től és távozás 10-ig tart, így a vendégeket egy kész és berendezett apartman fogadja. Köszönöm a megértésed! Kivételesen, 2020-ban a fennmaradó dátumokra vonatkozó foglalásokat ingyenesen fogadják el június 25-ig. Június 25. után 20% előleg fizetendő előlegként. Arra számítunk, hogy június 26-ig biztos lehet benne, hogy utazhat és élvezheti nyaralását, Abban az esetben, ha július 1-jétől személyes okokból törli a július 1-jétől augusztus 15-ig terjedő időszak bármelyik szabadságát, és ebben az időszakban további vendégeket fogadunk, az előleg visszafizetésre kerül. Örülök, hogy minden kérdésre rendelkezésre állok, a hétre érkezés lehetséges és kívánatos, mert így a lakás hosszabb ideig szabadon marad a vendégszakok között.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Kivételesen, 2020-ban a fennmaradó dátumokra vonatkozó foglalásokat ingyenesen fogadják el június 25-ig. Június 25. után 20% előleg fizetendő előlegként. Arra számítunk, hogy június 26-ig biztos lehet benne, hogy utazhat és élvezheti nyaralását, Abban az esetben, ha július 1-jétől személyes okokból törli a július 1-jétől augusztus 15-ig terjedő időszak bármelyik szabadságát, és ebben az időszakban további vendégeket fogadunk, az előleg visszafizetésre kerül. Örülök, hogy minden kérdésre rendelkezésre állok, a hétre érkezés lehetséges és kívánatos, mert így a lakás hosszabb ideig szabadon marad a vendégszakok között. Örömmel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a lakás, az érkezések / távozások miként készülnek átfogó intézkedésekkel, kifejlesztettük tisztítási, ágynemű, beszerzési és átadási rendszert.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Élelmiszer: 800 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 5 km
  • Gyógyszertár: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Posta: 5 km
  • Benzinkút: 5 km
  • Buszmegálló: 5 km
  • Repülőtér: 100 km
  • Nemzeti park: 2 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Lehetőség van mosógép megosztására a legalább egy hétig tartózkodó vendégek számára. Lehetőségünk van kisebb tárgyak (akár kerékpárok) ártalmatlanítására is.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Oštra Glavica
Elizabeta Musec Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Hallo! Ich bin Reiseführerin und Dolmetscherin für Deutsch und lebe schon seit Jahren eing és Dalmácia. Immer wieder entdecken wir hier etwas Neues und geben diese tippek Gerne an die weiter vendégeket. Die Gäste, die sich vor allem Strandurlaub Wünsch haben Füssen Schöne kiválasztása Strand auch für kleine Kinder mit meleg tenger. Üdvözlünk!

Apartmanok Oštra Glavica lista már megtekintette 34744 idők óta 02.04.2017.