Apartmanok Villa LuceKarlobag - Kvarner

kikiáltási ár Ft 7.032 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Nyugodt vagy aktív nyaralás Horvátországban? Mindkettőt kínáljuk. A 6 apartmanos VILLA LUCE apartmanház Ribarica kis és csendes városában található, Karlobag városának közelében (4,5 km). Kétszobás és egyszobás modern, kényelmes apartmanok mindennel felszereltek. Az apartmanok légkondicionáltak, WIFI-vel, tengerre és a Velebit hegyre néző erkéllyel, az udvaron grillezővel, romantikus vacsorákhoz a csillagok alatt. A strandok köves, betonos és kavicsosak, a legközelebbi strand pedig 70 méterre található a Villa Lucától. A legközelebbi éttermek 100 m-re találhatók az apartmantól, bolt 800 m, pékség 150 m. Reggeli kávé az erkélyen, kilátással a tengerre, távol a tömegtől, ideális egy zaj és stressz nélküli nyaraláshoz, és megtapasztalhatja aktív pihenés a tenger mentén és a hegyi ösvényeken sétálva. Várjuk érkezését.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartman foglalása esetén a teljes ár 30%-át kell fizetni. Az apartman végső takarítása plusz 30,00 € egyszobás - 35,00 € két szoba apartmanonként. 1-4 napos éjszakázás esetén az ár 20%-kal magasabb. A házban nem tartózkodhatnak azok, akik szerződés alapján nem vendégei a háznak (kivéve a házigazda beleegyezésével). A házban zajongani és a többi vendég nyugalmát zavarni 22 órától reggel 8 óráig tilos. Bejelentkezés: 14:00 órától / Kijelentkezés: 10:00 óráig Napozóágyak bérelhetők napi 2,00 euróért.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Foglalás lemondásának feltételei: • 60 vagy több nappal korábbi foglalás lemondása esetén - 100% mínusz banki jutalék • 0-60 napon belüli foglalás lemondásakor előleget nem térítenek vissza
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Belváros: 5 km
  • Élelmiszer: 1.5 km
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 5 km
  • Gyógyszertár: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Posta: 5 km
  • Benzinkút: 4 km
  • Buszmegálló: 45 km
  • Vasútállomás: 45 km
  • Repülőtér: 90 km
  • Nemzeti park: 40 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Házi pálinka, Medica, Orahovac, sütemények, stb. Nyugágyak használata napozáshoz. Napi SUP deszka bérlés. Egynapos kirándulás Pagba hajóval (indulás Karlobagból).
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Luce
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Grosuplje, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Villa Luce, Augusztus 2017
Kiváló apartmanok!

A Villa Luce-i tartózkodásunk remek volt. Az apartmanok modernek, tisztaek és jól felszereltek. A fogadó nagyon barátságos volt. Amikor megérkeztünk egy tortát a hűtőben, és egy éjszaka minden vendéget meghívtak egy grillezésre, nagyon jó ételekkel. Erősen ajánlom.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Villa Luce

Kedves Mr. Mehle. A szavak sokat jelentenek számunkra, nagyon boldogok vagyunk, hogy lehetősége nyíljunk Önre. Üdvözlet a kedves családjával, Marija és Ivan

Tržič, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Villa Luce, Július 2017
Nagyon barátságos házigazdák.

Érkezéskor kaptunk hideg torta induláskor kaptunk egy ajándékot, egy nagyon kedves gesztus. Házigazdák kész arra, hogy válaszoljon a kérdésekre, és nagyon elégedett. Nagyon tiszta és jól berendezett lakás. A konyha nagyon jól felszerelt, amire szüksége van a nyaralás. Azt javaslom mindenkinek, aki békét akar nyaralni.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
ISTEBNA, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Villa Luce, Július 2015
Meghívjuk :)

Mi volt a Villa Luce július elején. House apartmanok, modern és kényelmesen berendezett. Minden, amíg az illata friss és tiszta. A régió nagyon nyugodt. A kilátás az erkélyről Pag lenyűgöző (minden nap, és minden alkalommal meg). A tulajdonosok nagyon barátságos és otthonos. Üdvözölni a hűtőben vár ránk torta sült a tulajdonos és egy tál gyümölcs. A másik meleg gesztusok nem írok, mert egy csomó belőle. Mindenesetre, úgy éreztük, otthon van.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
A kedves vendég

Kedves Alicja, Nagyon boldogok vagyunk, hogy töltött egy szép nyaralás apartmanok Villa Luce. A szavaid sokat jelent számunkra. Szívélyes üdvözletemet a napsütötte Horvátország, Családi Renic

Marija Renić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Szlovén,
Többet a tulajdonos

A házigazdák olyan fiatalok, akik élvezik a Ribarica által kínált természeti szépségeket, szocializálódnak az emberekkel, és várjuk Önt, hogy üdvözöljük Önt és megmutatjuk, hogy Horvátország mennyire csodálatos ország lehet nyaraláshoz.

Apartmanok Villa Luce lista már megtekintette 43899 idők óta 13.11.2014.