Apartman FamilyKaštela - Split régió

kikiáltási ár Ft 7.758 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Kaštela és a Split régió!
Detailed description

A családbarát apartman ideális család vagy barátok tartózkodására. Teljesen felszerelt a kényelmes tartózkodáshoz nyaralása alatt. Kényelmes szobák, TV-vel és légkondicionálóval ellátott nappali, teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba, terasz és ülősarokkal ellátott kert, egy nagy udvar található szabadtéri zuhanyzóval és szabadtéri kandallóval. A város központjában található, egy gyönyörű környéken, minden kényelemmel a tökéletes gondtalan nyaraláshoz. Itt találhatók híres városi strandok, kávézók, helyi éttermek dalmát ételekkel, szupermarketek, friss halat, zöldségeket és gyümölcsöket tartalmazó piacok, sok stand helyi ajándéktárgyakkal és termékekkel, kézműves termékek, gyógyszertár és buszpályaudvar.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor 20% - 30% -os előleg fizetése szükséges a szállás árától és a fogadóval kötött megállapodástól függően. Az előleget 48 órán belül ki kell fizetni, ezt követően megkapja a foglalás visszaigazolását, valamint minden további utasítást és információt a szállásról. A fennmaradó összeget készpénzben kell fizetnie az apartmanba érkezés napján. Az apartmanba érkezéskor a vendég 50 euró összegű letétet fizet kártérítésként (készpénzben). Abban az esetben, ha a kár fennállását nem állapítják meg, a tulajdonos a kijelentkezés napján köteles visszafizetni a kaució összegét a vendégnek. Bejelentkezés: 14:00 h Kijelentkezés: 10:00 h
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A vendég legfeljebb 30 nappal az érkezés előtt lemondhat lemondást. Ebben az esetben a teljes előleg visszatérítésre kerül a vendég számlájára. Az előleg külföldi számlára történő visszatérítése esetén az előleg visszatérítésének összegét csökkentik a külföldi számlára történő befizetés költségeinek összegével, ebben az esetben az előleg visszatérítése a a vendég. szállás nyitott bankszámlával rendelkezik). Az érkezés előtti 30 napon belüli lemondás esetén az előleg teljes összege megmarad.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 800 m
  • Bank: 400 m
  • Posta: 100 m
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 100 m
  • Repülőtér: 40 km
  • Marina: 5 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Az apartman a város központjában található, egy gyönyörű környéken, minden kényelemmel a tökéletes gondtalan nyaraláshoz. Itt találhatók híres városi strandok, kávézók, helyi éttermek dalmát ételekkel, szupermarketek, friss halakat, zöldségeket és gyümölcsöket tartalmazó piacok, sok stand helyi ajándéktárgyakkal és termékekkel, kézműves termékek, gyógyszertár, buszpályaudvar.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Family
Ana Duvnjak Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Family lista már megtekintette 6549 idők óta 12.02.2020.