Apartman MendyOmiš - Split régió

kikiáltási ár Ft 9.309 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Omiš és a Split régió!
Detailed description

Tágas apartman 2 fürdőszobával és két hálószobával, egy privát, félreeső otthonban. Tágas udvarral és ülőgarnitúrával rendelkezik. Az udvarból kőházat, grillezéssel és tóval lehet belépni. Az apartman közvetlen hozzáféréssel rendelkezik, így gyorsan eljuthat az összes közeli úticélra. A szálláshely 7 perces sétára fekszik a két strandtól, valamint a központ számos kávézójával és üzletével. Az egyik szobában franciaágy található; a másikban három egyszemélyes ágy található. Babaágyat tartalmaz. Egy 7 személyes ebédlő, jól felszerelt konyha minden eszközzel és eszközzel, TV-vel és DVD-lejátszóval. A nappaliban két kanapé (130 cm ágy), szekrény és íróasztal található. Szintén TV és SAT vevőkészülék. Az apartman légkondicionált két klímával és ingyenes Wi-Fi-vel. Két fürdőszoba is van, és egy nyaralóhelyes veranda. Napozóterasz. Safe. Mosás. Ingyenes parkolás.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés készpénzben érkezéskor. Ideális érkezési idő 15 óra, és a távozás akár 10 óra. Kártérítés 100 euró, amely visszatéréskor és a lakás ellenőrzése esetén teljes összeg visszatérítésre kerül, ha minden rendben van. Előre fizetés a foglalás 30% -a a teljes éjszaka a gyorstár a tulajdonos. A kevesebb, mint 3 éjszakás tartózkodás 30% -kal drágább.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 500 m
  • Strand: 600 m
  • Belváros: 600 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 600 m
  • Orvos: 700 m
  • Gyógyszertár: 700 m
  • Bank: 700 m
  • Posta: 700 m
  • Benzinkút: 1.2 km
  • Buszmegálló: 20 m
  • Vasútállomás: 10 km
  • Repülőtér: 10 km
  • Marina: 1 km
  • Sport tevékenységek: 1 km
  • Disco club: 10 km
  • Kaszinó: 6 km
  • Nemzeti park: 40 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza az üdvözlőitalt. Kérésre transzfer, kirándulás, rafting Cetina felár ellenében vehető igénybe. Baleset esetén sürgősségi segítséget kérünk. Az értéktárgyak biztonságát a széfben kínáljuk. A füstmentes konyhában szabadon élvezheti a grilleket és a pite-t. Örömmel elmondjuk, hol van házi készítésű étel, kávéital, valamint kirándulások és érdekes dolgok ajánlása. A házigazda a fenti emeleten van, mindig kapcsolatba léphet egy kérdéssel, és otthoni mobiltelefonszámmal is rendelkezik. Az Ön igényeinek megfelelően Taxi és Rent a Car. Örömmel kínálunk Önnek egy látogatást a kagyló gazdaságban, ahol kagylókat lehet vásárolni olcsó áron. Ha biciklivel szeretné felfedezni a környéket, kerékpárkölcsönzést szervezünk az Ön számára.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Mendy
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 11 értékelés
Samobor, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Mendy, Június 2018
Rendkívül örülök

Nagyon örülünk a házigazdáknak. Rendkívül barátságos és vendégszerető emberek. Teljes segítség és hasznos tippek. Könnyebbé tették a lakást a lakásban. A lakás nagyon kényelmes és tágas. Rendkívül szép! Tágas udvar vacsorára és beszélgetésre. Kiváló WiFi. Kényelmesnek és nyugodtnak éreztük magunkat, mintha otthon lennénk. Én biztosan ajánlom.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Koprivnica, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Mendy, Július 2017
Tartózkodás 2017/10/05

Barátságos házigazdák és csodálatos környezetében. Pihenjen a lélek, a szellem és a test. Bátran ajánlom mindenkinek.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Osijek, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Mendy, Június 2017
javaslataink

A lakás szép, új és modern. A házigazdák nagyon kedvesek és az Ön szolgálatában. Land gyönyörű. Nagyon szép nyaralást! Élveztük és javaslatainkat.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Magdalena Marinčić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Háziasszony vagyok, nyugdíjas. Szeretem a szobába, és azt szeretném, hogy az vendégszeretetét. Azt kívánom, hogy nekem otthon érezze magát. Mert már kész, és teljesen újra szerkesztett fényűző és tágas lakás. Ha bármilyen kérdése van én vagyok az Önök rendelkezésére. A családom tegyenek további erőfeszítéseket a fordítás, interjúk, a kérdéseket és segítség. Üdvözöljük!

Apartman Mendy lista már megtekintette 23283 idők óta 02.05.2015.