Apartman Mira Kaštela - Split régió

kikiáltási ár Ft 10.944 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Kaštela és a Split régió!
Detailed description

Az újonnan berendezett Mira apartman nem hagy közömbösnek az új és modern stílusnak köszönhetően, amelyben nagyon jól érzi magát. Minden szoba nagyon tágas, és a szükségesnél többet tartalmaz: dupla ágy, fürdőszoba minden szobában, nagy szekrények, tágas nappali és étkező és konyha. Élvezheti a teraszon, miközben pihenhet kávét vagy bort fogyasztva, vagy grillezhet, ebédelhet vagy vacsorázhat családjával vagy barátaival. Minden szobához franciaágy és saját fürdőszoba tartozik zuhanyzóval, a szükséges ágyneművel és törölközőkkel. A mosógép az apartmanon kívül egy külön helyiségben található. A nappali és az étkező nagyon tágas. A nappaliban nagyon jól érezheti magát tévénézés közben, vagy egyszerűen pihenhet a kényelmes kanapénak köszönhetően. Az étkező 6 fő számára van felszerelve, és a konyhában minden megtalálható az ételek, italok és evőeszközök elkészítéséhez 6 fő számára. A teraszon élvezheti a napot kávét vagy bort fogyasztva, vagy reggelizhet, ebédelhet vagy vacsorázhat, vagy csak grillezhet családjával vagy barátaival. A parkolóhely ingyenes.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor 20% - 30% -os előleg fizetése szükséges a szállás árától és a fogadóval kötött megállapodástól függően. Az előleget 48 órán belül ki kell fizetni, ezt követően megkapja a foglalás visszaigazolását, valamint minden további utasítást és információt a szállásról. A fennmaradó összeget készpénzben kell fizetnie az apartmanba érkezés napján. Az apartmanba érkezéskor a vendég 50 euró összegű letétet fizet kártérítésként (készpénzben). Abban az esetben, ha a kár fennállását nem állapítják meg, a tulajdonos a kijelentkezés napján köteles visszafizetni a kaució összegét a vendégnek. Bejelentkezés: 14:00 h Kijelentkezés: 10:00 h
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A vendég legfeljebb 30 nappal az érkezés előtt lemondhat lemondást. Ebben az esetben a teljes előleg visszatérítésre kerül a vendég számlájára. Az előleg külföldi számlára történő visszatérítése esetén az előleg visszatérítésének összegét csökkentik a külföldi számlára történő befizetés költségeinek összegével, ebben az esetben az előleg visszatérítése a a vendég. szállás nyitott bankszámlával rendelkezik). Az érkezés előtti 30 napon belüli lemondás esetén az előleg teljes összege megmarad.
Távolságok
  • Tenger: 1.7 km
  • Strand: 1.7 km
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 2 km
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 1.2 km
  • Repülőtér: 5 km
Beach típus
Homokos tengerpart,
Részletes leírás
A vendégek használhatják a földszinten található összes szobát, beleértve a teraszt és a parkolóhelyeket is. Városi tartózkodása alatt azt javasoljuk, hogy használja autóját az Ön igényeinek megfelelően.
Nevezetességek a közelben Apartman Mira
Ana Duvnjak Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Mira lista már megtekintette 13225 idők óta 11.02.2019.