Apartmanok LjiljanaKaštela - Split régió

kikiáltási ár Ft 12.499 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Kaštela és a Split régió!
Detailed description

Teljesen felszerelt és modern felszereltségű apartmanok "Ljiljana", minden háztartási eszközzel, beleértve a mosogatógépeket, valamint minden tisztítóeszközt, amelyek a szolgáltatás és higiéniai szükségletek (szappan, sampon, toalettpapír) részét képezik, a füves felületen találhatók (kb. 800 m2) közvetlen hozzáféréssel a strandhoz, és a strand, amely ugyanazon a telken származik, egy kicsi, homokos bokros öböl. Maga a hely lényege, hogy nem közel van az úthoz, és minden vendégnek van a magánszférája, és a füves felület, valamint az öböl alkalmas a gyermekek örömére, valamint a szülők gondtalan vakációjára. Az apátság mellett egy különálló, fedett terasz (45 m2), amely Kaštela teljes öblére néz, esténként és napközben, különös figyelmet szentel a tenger zajának az éjszaka folyamán és a szimfónia által eltört csend miatt. A teraszon kívül a vendégek grillel, valamint nyugágyakkal szolgálnak fel. Az apartmanban egy privát, fedett parkoló található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A kifizetések bankszámlán történik, 40% -os előleggel, az érkezési idő 14:00 óra és az indulás 10:00 óráig. A káreseményben való részvétel 300 euró, visszatérés induláskor, amennyiben a lakásban nincs kár.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 3 km
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Bank: 1 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 3 km
  • Repülőtér: 800 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Otthoni termékeket kínálunk: bor, olívaolaj, pálinka, sárgadinnyeolaj és más autohot finomságok házi készítésű műhelyekből. Mivel van egy hajó (motorcsónak), lehetőség van kirándulásokra a közeli szigetekre, felár ellenében. Ha a vendég saját hajóval rendelkezik, a parton fekszik a kikötő.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ljiljana
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Zell am See, Ausztria
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Ljiljana, Szeptember 2018
Nagyszerű szállást

Tökéletes szállás. Közvetlen strand hozzáférés. Szuper szép bérbeadó. Nagyon tiszta. Újra foglaljuk ezt a szállást.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Slovenj Gradec, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Ljiljana, Július 2018
Felejthetetlen ünnepek.

Gyönyörű apartmanok, közel a tengerhez, barátságos és bőséges tulajdonosok ... Minden volt nagyszerű. Nagyon érdemes meglátogatni.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Hello Katja;)

Örülök, hogy elégedett vagy a szállásoddal, és képes voltam teljesíteni az elvárásaidat, így kellemessé teszed a nyaralását;)

Ljiljana Russo Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Apartmanok Ljiljana lista már megtekintette 32018 idők óta 03.07.2015.