Apartmanok FeralKaštela - Split régió

kikiáltási ár Ft 6.178 / éj
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az Apartments Lavanda egy csendes környéken, egy családi ház földszintjén található, 150 méterre a tengertől és 5 percre a városközponttól és minden szükséges létesítménytől (üzletek, éttermek, kávézók, ATM-ek...). Távolság az UNESCO által védett Trogir városaitól 5 percre, Splittől pedig 20 percre autóval. A hidroplán 3 km-re található, így 10-15 perc alatt eljuthat a sok dalmát sziget egyikére. A modern és felújított apartman 46 m2 alapterületű, egy franciaággyal (160 x 200) és egy másik egyszemélyes ággyal (100 x 200) felszerelt szobával, egy nagy kanapéval felszerelt nappalival, egy fürdőkádas fürdőszobával és egy mosógép, teljesen felszerelt konyha (mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, kávéfőző, vízforraló...) és minden szükséges tartozék. Az apartmanhoz ingyenes parkolási lehetőség 2 autó számára, ingyenes légkondicionálás és gyors wi-fi internet tartozik. A házhoz tartozik egy kandallós udvar és egy szintén használható parkosított kert.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartmannal kapcsolatos minden kérdést a megadott e-mail-címre vagy mobiltelefonszámra kérjük. Foglaláskor a teljes összeg 30%-át szükséges befizetni a számlára a foglalás megerősítéséhez. Érkezési idő 13:00, indulás 10:00 (eltérések és egyeztetések lehetségesek)
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
KAŠTELA (KAŠTEL ŠTAFILIĆ) APARTMENTS FERAL*** 6+2 (106m2) SPLIT - 15Km TROGIR - 7 km 🛌🏼 3 hálószoba 🛋️ Nagy nappali és étkező 🛀🏼 2 fürdőszoba tengerre néző kilátással 👗️ ingyenes 🖥️ Sat-TV (1000 TV csatorna) 🛏️Ágynemű és törölköző ❄️ 2 klíma 🚗 Parkolás 2 autó részére ingyenes ✅Teljesen felszerelt konyha ✅Mosógép ✅Mosogatógép ✅Mosogatógép 🥅belépő az udvarban ) 🏊🏼‍♂ Strand és tenger 150 méter 300 méteren belül minden, amire szüksége van (étterem, pékség, bolt, szupermarket, kávézó, bankautomata...) 📧 feral.apartmani@gmail.com 💻 Fb Beérkező levelek 📱 00385 997233 TELA (KA) ŠTAFILIĆ) APARTMANOK FERAL *** 2 ap+2 ( 45 m2 ) SPLIT - 15Km TROGIR - 7 km 🛌🏼 1 szoba 🛋️ Nappali és étkező 🛀🏼 1 fürdőszoba Bejárat👁️‍Ingyenes Wi-Fi vonal🛒️ TV és törölközők ❄️ Klíma 🚗 Ingyenes parkolás 1 autónak
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Bank: 3 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 4 km
  • Buszmegálló: 8 km
  • Vasútállomás: 20 km
  • Repülőtér: 4 km
  • Marina: 7 km
  • Sport tevékenységek: 1 km
  • Disco club: 4 km
  • Kaszinó: 5 km
  • Nemzeti park: 50 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza az üdvözlő italt, előzetes egyeztetés alapján transzfer lehetősége a repülőtérről, busz- vagy vasútállomásról. A 3-as apartman újonnan berendezett, 3 hálószobával, 2 fürdőszobával, nagy és tágas nappalival és konyhával, 3 tengerre néző erkéllyel, az erkélyeken asztalok és székek találhatók, valamint egy nagy napellenző a napfénynek. két klímaberendezés, mosógép és mosogatógép, optikai internet wi-fi, műholdas TV több mint 1000 programmal, saját parkoló 2 autónak, ágynemű és törölköző, általános takarítás és idegenforgalmi adó benne van a bérleti díjban. A ház csendes környéken található, 150 méterre a gyönyörűen feldíszített strandoktól, a házhoz egy bekerített udvar tartozik kandallóval, fa ülőgarnitúrával és kisebb gyereklétesítményekkel (trambulin, hinták, csúszda, homokozó) melyek az udvaron találhatók. a ház.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Feral
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
TRNOVEC BARTOLOVEČKI, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2023
Kiváló

Itt maradtunk, és csak dicséretet kaptunk. A lakás szépen berendezett, rendezett. Strandok, üzletek, pékségek, kávézók közelében... Barátságos tulajdonosok. Nagyon ajánlom mindenkinek.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Brzesko, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, Július 2023
Marek Brzesko Lengyelország

Nemrég tértünk vissza innen, és nagyon boldogok vagyunk, hogy a 6 + 2 apartmanban szálltunk meg, az apartman gyönyörű, tiszta, teljesen felszerelt konyha (mosogatógép, tűzhely, mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző, minden, ami a főzéshez és az evéshez szükséges). Nagy apartman 3 szobával, két fürdőszobával és konyhával, amely a nappalihoz kapcsolódik légkondicionálóval. Mindenhez közel, nagyon kedves tulajdonosok. Szívből ajánljuk és reméljük még visszatérünk.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Vinkovci, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2022
Azta!

Nagyon örülünk ennek a szállásnak! A ház 2. emeletén egy új, szépen berendezett, tiszta, tágas, 6 fős apartman fogadott bennünket, melyben tökéletesen felszerelt konyha és két fürdőszoba található. A ház a strand (150 m), üzletek, kávézók, stb. közelében található. Három autóval jöttünk, és mindannyian sikerült parkolni az apartman mellett és a közelben, ami nagyszerű. Mindenképpen ajánlom az apartmant mindenkinek, aki ideális nyaralást szeretne eltölteni, főleg gyermekes családoknak, mert a ház előtt a tulajdonos egy fenomenális játszóteret épített hintával, trambulinnal, úszómedencével.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Matko Jurić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Üdvözöljük Feral apartmanjainkban a gyönyörű Kaštela városában, ahol számos strand és egyéb szórakozási és étkezési lehetőség várja a vendégeket. Matko Jurić vagyok a vendéglátója, és örülök, ha eljön apartmanjainkra, hogy vendégül láthassa Önt, mint eddig sok vendég. Mindig elérhetőek vagyunk én és a feleségem bármilyen információért forduljon hozzánk bizalommal

Apartmanok Feral lista már megtekintette 46008 idők óta 08.06.2015.