Nyaralóház ZaneticKorčula - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 23.277 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Korčula és a Horvát szigeteken!
Detailed description

A Zanetic nyaraló a Babina-öbölben található Korcula szigetén, 15 percre. az elszámolástól és minden tartalomtól. Három hálószoba fürdőszobával rendelkezik, az egyik a földszinten, a másik kettő az emeleten, plusz egy pótágy a nappaliban. Ha ki kell szakadni a civilizációból, csendre van szüksége, amit csak a tenger zaja zavar meg, pihenésre van szüksége a léleknek és a testnek. Szereted az érintetlen természetet, a romantikát és a teljes magánéletet. Szeretné felfedezni a rejtett öblöket, szereti a kerékpározást, a SUP-deszkázást, a hosszú sétákat a tengerparton vagy csak lustálkodni a tenger mellett egy privát strandon... . EZ A HELY AZ ÖN NYAKADÁSÁRA. Megjegyzés: A létesítmény napenergiával működik.!!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A szállás árának 30%-a előleg a foglaláskor a bérlő számlájára, a többi 7 nappal érkezés előtt vagy a kulcsok készpénzes átvételekor. A kaució 200 euró, melyet érkezéskor visszaadunk, ha az objektumot szabályosan elhagyták és nem történt károkozás. Érkezés 15 órától Indulás 10 óráig. Foglalás csak szombattól szombatig! Az épület kizárólag napenergiával működik. Egyéb kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére. (tel., email)
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
*Az előleg visszafizetése a foglalás érkezés előtt 60 vagy több nappal történő lemondása esetén 100%, *60-30 napon belüli lemondás esetén 50%, mínusz a banki tranzakció költsége. *a foglalás 30 napon belüli törlése esetén az előleget nem térítjük vissza. Minden más esetben az előleget nem térítik vissza. FONTOS! Amennyiben az új COVID-helyzet, azaz az Ön vagy országunk COVID-vel kapcsolatos szabályzatának változása miatt nem tud eljönni, az előleg visszafizetését megegyezés szerint rendezzük.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 14 km
  • Élelmiszer: 10 km
  • Étterem: 14 km
  • Orvos: 14 km
  • Gyógyszertár: 1.4 km
  • Bank: 14 km
  • Posta: 14 km
  • Benzinkút: 20 km
  • Buszmegálló: 14 km
  • Marina: 20 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
2 mountain bike, 2 SUP deszka - ingyenes, biztonságos csónakkikötő, ha van ilyen. Az apartmanba érkezéskor talál: -üdvözlő italokat A konyhában: -alap fűszereket (só, bors, cukor...), -olívaolajat 0,25l, ecetet 0,5l, -instant kávét, tea, hideg víz.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Zanetic
Petar i Lucija Zanetic Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Házaspár vagyunk Blato-ban, Korcula-ban, különben olívaolajat állítunk elő hagyományos módon. Az elmúlt néhány évben megkezdtük családi házunk felújítását, és úgy döntöttünk, hogy vállaljuk a házigazda szerepét. Gyakran utazunk, és megpróbálunk a dolgokra a vendég szempontjából nézni. Üdvözlünk! Peter és Lucia

Nyaralóház Zanetic lista már megtekintette 32195 idők óta 06.12.2019.